13. elokuuta 2015

STOCKMANN PIRSTALOITUU

Tutustumiskäynti palvelusetelin tiimoilta suoritettu. Sain hyvän positiivisen kuvan hoitajasta, joka meille nyt sitten sijaisekseni tulee ensi viikolla viideksi tunniksi. Kerran kuukaudessa ajattelin tätä vapaatani ja sosiaalitoimisto lupasi vuoden loppuun. Kalenterivuosittain asia uusitaan. Niin että nyt ollaan jo näin pitkällä. Setelin saanen tuota pikaa, jonka annan hoitajalle. Ei, ei se ole ilmaista, mutta ei kallistakaan. Kaiken kukkuraksi hoitaja kertoi hänen toimenkuvaansa kuuluvan muutakin kuin hoidettavan hoitamista eli vaikka imuroimista. Tähän innostuin heti. Eikä tarvitse edes peettimäisen tarkasti imuroida, kun en tee sitä minäkään. Suuremmat "villakoirat" näkyvistä.Varasin itselleni lääkärin pankkikäynnin jälkeen ja sitten vapaata päähän pälkähtämistä sijaispäivänä. Haa, onni on justiinsa tämän näköinen.

Tänään oli tuuraaja ja kiirettä piti. Sain kuitenkin asiat tehtyä ja olin vielä kotona puoli tuntia etuajassa. Väsähdin. Lämmitin Herkun gourmet-ruuan puolisolle purettuani ostoskassit, syötin, vaihdoin vaipan ja retkahdin pitkäkseni ja  - nukahdin. Jalkaa särki ja ei kun pari pilleriä herättyäni. Kyllä se taas tästä. Kotiin tullessa oli taksinkuljettaja puheliasta sorttia ja minun oli pakko olla kohtelias ja ynähdellä vastauksia. Minusta asia on niin, että asiakas aloittaa keskustelun, jos tahtoo, eikä kuljettaja. Tämä on niitä vanhoja sääntöjä, joita ei enää noudateta.

Ostin tulostimeen paperia ja myyjä ent. Akateemisen paperiosastolla sanoi "jos meillä vielä on". Miten niin "vielä"?  No, kun on tämä omistajan vaihdos. No eikös Bonnieria kiinnosta asiakaspalvelu?  "Toivotaan", sanoi myyjä surullisella äänellä. Yläkerrassa Stockmannilla leluista luovutaan ja Hamleys siirtyy myymään  leikkikaluja. Elektroniikka meni Expertille. Mitä vielä tapahtuu? Tuleeko Stockmannin lippulaivasta monen yrityksen marketti? Mitä sanoisi mammavainaa, joka kävi alkuperäisessä Stockmannissa, tämmöisestä? Minäkin jo kolmatta polvea asiakkaana ja vaikka toivon tavaratalolle hyvää, sydäntä kylmää, mitä Stockmannista jää loppujen lopuksi jäljelle. Herkku?  Senkin voi kahmaista vaikka S-ryhmä tai Valintatalo. Lidl on myös voimissaan.

2 kommenttia:

  1. Kiva kuulla, että alku vaikuttaa positiiviselta ja jos tosiaan toimenkuvaan kuuluu muutakin kotityötä niin sitä kannattaa kyllä käyttää. Toivottavasti homma lähtee sujumaan. Päähänpälkähdyksiä sulla taitaa olla jo valmiina. Ne kahvilakäynnit ja mitä kaikkia niitä nyt olikaan. Oikein hyvä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Marjatta, odotan kovasti hoitajapäivää ja sitä, mitä kaikkea kivaa se tuo tullessaan.

      Poista