10. heinäkuuta 2015

MIKSI MIES EI OLE KUIN NAINEN?

Sain vaippakaupasta vastauksen "ikävä, jos ette hyväksy laskutustapojamme (siis ensin lasku ja sitten tavara), emme aio niitä muuttaa." Lähetin sähköpostia ja pyysin vastaisuudessa, että lasku pannaan lähetykseen mukaan. Näin se on ollutkin joskus. En kertakaikkiaan hyväksy, että  asiakas saa ensin laskun ja sitten päivien päästä laskua koskevan lähetyksen. Olen tuhansien laskujen kanssa ollut tekemisissä ja tavara on aina tullut ensin.

Mutta taas oli oudot vaippalähetyksen tuojat Postista. Eivät tulleet, vaikka soittivat, lupaamallaan ajalla. No ei se mitään, täällähän me olemme. Sitten soitettiin kadun ulko-oven luota, että miksi ei päästä sisälle. Osoitteen olin antanut ja maininnut, että vain pihan kautta ovikoodilla, on luiska ja on hissi, helppoa.  Kerroin, että pitää mennä ensin pihalle ja osoitteen yhteydessä antamallani ovikoodilla tulla sisälle. Sitten mies soitti pihan puolelta, että mikä se ovikoodi on? Että tämmöisiä kavereita!

No, ja sitten hän marssi rapun läpi takaisin kadun puolelle ja pojat alkoivat äheltää suurien pahvilaatikoiden kanssa, kiivetä rappusia, joita on sekä ulko- että sisäpuolella. Pihanpuolella ei yhtäkään ja hissiin pääsee suoraan. Homma kesti ja kesti, kuulin kiroilua. No, he tekivät tämmöisen valinnan. Minne laatikot pannaan, kysyivät ja minä osoitin paikan, mutta en älynnyt sanoa, ettei kaikkia yhteen pinoon (siis melkein kattoon asti). Piti pyytää, että useampaan pinoon, että saan puretuksi, kun olen "lyhyenpuoleinen ja liikuntarajoitteinen".  Siis moneen pinoon? Niin, moneen pinoon. Nainen olisi älynnyt. Olen kiukkuinen tyhmyydelle ja tämä oli sitä. Miehet lähtivät ja minä aloin purkutöihin. Sain kaiken tehtyä, mutta lounasaika venähti. Raahasin vielä kolmella eri kerralla  laatikot oikeaoppisesti taiteltuina kartonkijätteisiin. Ehdin juuri ennen sadetta sisälle. Makuuhuone on taas tutun oloinen vaippavarasto ja materiaalia riitti vielä minunkin työhuoneeseeni. Kaikki reilassa. Aloin valmistaa lounasta.

Kotisairaala alustavasti lupasi jatkoajan fysioterapeutille ja arvelee sen sopivan Kelallekin. Tässäkin tapauksessa uskon vasta kun näen Kelan lähetteen.  Hoidin myös Herkun tilauksen ja se tuodaan lauantaina. Ja sitten vasta sen jälkeen lasku!

2 kommenttia:

 1. Olen niiiiiiiiin samaa mieltä kanssasi! Miehet *ja syvä huokaus* :) Ajatukset eivät aina kohtaa, ei sitten millään. Toisaalta, itseäänhän tuossa ehkä eniten kiusasivat...
  Laskuongelma on täälläkin tuttua, tosin eri asiassa. Aikaisemmin eräiden tilausten mukana tuli lasku eli samassa paketissa. Myöhemmin poistivat, koska vastaanottajat "eivät olleet ymmärtäneet, että kyseessä on lasku". Just! :/ Voihan sitä luulla vaikka lähetyslistaksi, mutta jos läpäreessä lukee isolla LASKU, ei siitä voi erehtyä. Nyt lasku tulee sähköpostiin ja kerran-pari olen vahingossa sen poistanut, pari kertaa joko jäänyt kokonaan tulematta tai mennyt suoraan roskiin eli ei hirmuisen luotettavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Polgara.Tohtori Higgins My Fair Ladyssa kysyy, miksei nainen voi olla kuin mies ja sehän vasta hassu kysymys on. Muuten aivan ihana musikaali niin puhenäyttämöllä kuin elokuvana. Saan seuraavilla kerroilla vaippakaupasta laskun lähetyksen yhteydessä kuten joskus ennenkin. Sopii.

   Poista