7. heinäkuuta 2015

HOUSUT KINTUISSA

Eilen vain puolet suihkuttajista oli daameja. Toinen oli mies, meillä tietysti ennen käymätön. Jos hän  vielä tulee, on minulla asiaa päämajaan. Käytös oli ihan ok,  vaipan laitossa mutkia, vaikka kertoi olevansa koulutettu lähihoitajaksi. Nosturia ei käytetty, kun kumpikaan heistä ei osannut. Tämä kaikki menetteli, mutta kaverin pukeutuminen ei. Hänellä näkyi olevan mustat pienet alushousut, jonkunlaiset tangat, joita ei päällä oleva farkku peittänyt kokonaisuudessaan. Farkku oli sitä mallia, että haarat polvissa ja farkun vyötärö paljon navan alapuolella. Kun kaveri kumartui...  Alushousut näkyivät pelottavan paljon, kuin myös etupuolelta yhtä sun toista. Silloin tällöin hän lievän irvistyksen säestämänä yritti kiskoa housuja ylös siinä suuremmin onnistumatta.Tätä peliä katseltuani koko heidän meillä olonsa ajan, ajattelin, onko kodinhoitajilla mitään sääntöä pukeutumisen suhteen?  Kyllähän nyt housujen pitäisi sentään pysyä päällä, ettei vallan kintuissa.

Tiistai urkeni mukavan tuntuisena, ei hellelukemia mittarissa. Odottelen vaippalähetystä, jonka kanssa joudun pitkään kamppailemaan, että saan 10 suurta pahvilaatikkoa puretuksi ja tavarat pakoilleen pois eteisen lattialta. Ehdinkö ennen fysioterapeutin tuloa, jää nähtäväksi. Huomenna pääsen kaupungille. Tuuraaja poikkeuksellisesti jo keskiviikkona. Tekisi niin mieli poiketa Kauppatorille ostamaan mansikoita. Jos ensin sinne ja vaikka halliin  ja sieltä uudella autolla Stockmannille.

Kerjäläisten tässä maassa pitää parkkiintua, tämä selvää kuin pläkki. HS kertoo mihin kaikkeen pitää esimerkiksi Iso numero-lehden ulkomaalaistaustainen myyjä varautua, varsinkin jos on Romanian romani. Tunnustan, etten hyväksy tätä tolkutonta ja maailmanlaajuiseksi muuttunutta maasta toiseen-muuttoa. Mutta en liioin hyväksy, että romaneja päin syljeskellään ja huudetaan hävyttömyyksiä ovat he sitten kerjäämässä tai myymässä lehteä. Sitä paitsi jälkimmäinen on työn tekemistä. Ehdottomasti suositeltavampaa kuin rötösteleminen. Iso numero-lehti on asunnottomien ja vähävaraisten lehti. Sen sisältämästä asiasta en tiedä mitään.

Mukavaa tätä päivää meille kaikille.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti