11. heinäkuuta 2015

FYSIOTERAPEUTIN KOETTELEMUS

Venyttelyä, vääntöä, rentouttavaa hieromista eilen puolisolla. "Oma" fysioterapeutti lähti isyyslomalle. Soitti ja kertoi onnellisena olevansa nyt isä. Sitten soitti väliaikainen fysioterapeutti ja tuli. Ensi viikolla on taas uusi. Annoin puolisolle Diapamin, että jotenkuten sujuisi, mutta jostain alitajunnasta tuli tieto, että nyt taas väännellään ja Diapamin vaikutus katosi taivaan tuuliin. Fyssari rehki ja lähti ja rauha palasi matalaan majaamme. Puolisolle maittoi taas uni. Siirryin keittiöön ja aloin pilputa salaattiaineksia. Sitten linkosin niitä sydämeni halusta ja mietin, että kaikkea sitä menin ostamaan kuin tämän turhakkeen.

Ensi viikko näyttää taas olevan ohjelmatäyteinen. Kaksi fysioterapeuttikertaa, joista toinen osuu tuuraajapäivälle. Ehdin juuri kotiin ennen fyssarin tuloa. Sitten se toinen fyssaripäivä ja joka maanantainen pesu. Samaa rataa seuraavatkin viikot. Mutta sitten hellittää, kun terapiat on tehty.

Maailmanmatkaajaystäväni lähettivät kortin Ljubljanasta. Piti googlata, niin on minulle vieras kaupunki kuin koko Slovenia.  Lämmintä lähtivät etsimään ja hellettä siellä onkin piisannut. H soitti ja manasi kylmää kesää. Tulihan hänkin joitakin aikoja sitten kuumasta Turkista ja odottaa syyskuuta, että pääsee sinne takaisin. Kaikki ne haikailee lämmintä ja lämmintä. En minä. Minusta tämmöinen ilma on niin mukavaa. En minä outoa mieltymystäni kerro kaikille, eivät tykkää.

Herkku tuo tänään. Pitää vaihtaa asua eli yöpaita pois ja kolttu tilalle. Puoliso jo aamuruokittu, huoneet tuuletettu, päivä voi alkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti