29. maaliskuuta 2018

MIESTEN YMPÄRÖIMÄNÄ

Eteisen täydeltä eilen miehiä! Minä keskellä. Kaikki kuusi tekivät putkiremontin jälkeistä tarkastusta. Tapasin isännöitsijänkin. Kerroin kylppärin lattiaritilän rumasta ulkonäöstä. Ympärillä jotakin kovaa kitin tapaista, jota tarvittu kaivon uudistamisessa remontin yhteydessä. Halusin sen siistittäväksi ja kerroin kokeilleeni jo kynsilakan poistoainetta. Ei lähtenyt. Toiveeni kirjattiin ja luvattiin tulla puhdistamaan tämä epäesteettinen näky pois. Myös sähkötaulu saa parannusta ja siihen luvan annoin omavaltaisesti ilman vuokraisännän siunausta. Lähetin sitten kyllä s-postia miesten käynnistä ynnä muusta. Lupa myönnettiin "kaikki sopii".

Sain hienon pahoittelukirjeen (pikapostissa) käyttämäni muuttofirman toimitusjohtajalta. On kuulemma tehty parannuksia. Hyvä, hyvä. Tämän kokoinen liikeyritys pystyy kyllä parempaan asiakaspalveluun. En anteeksipyynnöstä huolimatta mielelläni suosittele heidän palveluksiaan. Mutta olen tyytyväinen, että he kuitenkin myönsivät epäonnistuneensa joissain asioissa muuttoprosessin aikana. Siitä hatun nosto!

Tänään kauppaan. On kuulemma Pääsiäinen tulossa. Hankittavaa ainakin viikoksi. Enkä tarkoita varsinaista ruokaa, vaan eritoten hedelmiä ja marjoja. Hapankorputkin vähissä. Nenäliinoja tarvitaan. Yskähkö olo saattaa enteillä nuhaa. Tai kokonaista flunssaa.

Toisenkin pääsiäiskortin sain. Eräältä toiselta A:lta. Luokkatoveri sadan vuoden takaa. Yhteinen ystävä meillä oli C, joka jätti meidät vuosi sitten. Joskus ajattelen C:tä. Mieleen muistuu valmistavan koulun ensimmäiset vuodet ja hyvin ujo C. Asui Töölön Sokeritehtaalla  pienen prinsessan elämää patruunaisoisänsä talossa. Kuin sadussa, vaikka olikin aivan totta.

Heräsin tänään taas varsin varhain. Laahustin keittiöön ja panin vesikattilan tulelle. Nyt voi sanoa "tulelle". Minulla kun on kaasu! Laitoin teetä, johon tiputtelin hunajaa. Sitten päätin ansaita näin mahdollisesti tulevan flunssan kourissa muutaman Tosca-keksin. Avasin paketin ja söin. Ja join. Välillä yskin ja pyyhin nenän. Kauppaan on kömmittävä, yskittää tai ei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti