13. maaliskuuta 2018

EI KUIN SATEESEEN

Menossa tästä Stadiin, kunhan saan itseni siihen kuntoon. Vielä en ole. Nukuin todella huonosti ja eritoten todella vähän. Nyt on lattemuki jo edessäni. Päivä siltä osin voi alkaa. Sataa vettä.

Eilen oli, kuten lupasi, P-D täällä. Tarkisti vielä kerran muuttoliikkeen laskut. Saan siis  yhden laskun vielä, joka on oikeutettu, mutta siihen liittynyt karhukirje ei ole/ollut. Nuori mies puhelimessa ei anteeksi pyytänyt, mutta suostui myöntämään  "mokan" käyttäen tätä arkikielistä ilmaisua. Olin tietysti edelleenkin käärmeissäni, joten mies ehdotti reklamaatiota lähetettäväksi ja tämänhän minä teen. Kerään nippuun kaikki muuton yhteydessä tapahtuneet muutkin "mokat" ja panen postiin.

Italiasta tuli kirje ja sen lähettäjä oli niin ikään tuohtunut, mutta maassaan parveilevista "neekereistä". Myös taas politiikassa pyörivä herra Berlusconi sai osansa. Näissä eteläisissä maissa kaikki on niin värikästä. Ei edes Paavo Väyrynen yllä meillä samaan kuin Silvio Berlusconi, 81v, Italiassa.

On muuten matto jo olohuoneen lattialla. Eikä tällä kertaa rullalla vaan oikeaoppisesti levitettynä. Mahtui. Tätä hiukan olin epäillyt, koska täällä nyt kaikki on pienempää. Kaksissa naista me sen lattialle saimme.Yksi iso matto vielä parvekkeella ja se on mahdutettava kellarikoppiin. Kevään aikana käyn partsinkin kimppuun. Se kun on yhä hujan hajan.

Söin eilen  tukevasti P-D:n kanssa. Vieläkin maaru turpeana. Uunissa paistoin puolivalmiit ranskalaiset, myös bataatista, parsat keittelin ja avasin Herkun sherrybroilerirasian. Salaattiakin oli. Jälkiruuaksi kookos-vanilja latte, leivos ja macaroneja. Jälleen tuhosimme ranskalaista punaviiniä pullollisen. Ehkä ei olekaan ihme että tämän ylenpalttisen aterian jälkeen ei uni tullut.

Nyt Mucha-muki tyhjäksi, suihkuun ja kaikenlaisten toimenpiteiden jälkeen menoksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti