2. maaliskuuta 2018

KRUUNU KUNNOSSA

Palaan muuttofirman tarinaan kuitenkin vielä. Minulle kerrottiin, että ohjeistus kattovalaisimien kuljetuksesta on muutettu. Jokainen valaisin muoviin ja jos osia putoaa, löytyvät kääreestä. Tähän tarvittiin minun kadonnut kattokruunun kristallipallo. Pallo tuotiin ja kiinnitettiin kruunuun. Se puoli kunnossa. Kyllähän iso muuttofirma taipuu, kun asiakas osaa/viitsii olla antamatta periksi.

Eilen kaupoissa, enkä palellut. Pakkasta kuitenkin 12-13 astetta. No, en liioin vitkastellut kulkiessani. Ensi viikolla on aikomus lähteä taas Helsinkiin asti. Jos metro sattuu kulkemaan. Monena päivänä milloin mitäkin vikaa. Pakkasenko tepposia? On tämä tämmöinen periferiassa asuminen niin epävarmaa että.

Keittiön seinällä on nyt kello. Mattoja ei lattioilla, eikä tauluja seinillä. Aion kyllä piakkoin etsiä paikat naamioille Komedia ja Tragedia. Ostin ne kerran Larnakan lentokentältä ja tuovat terveisiä antiikin näyttämötaiteesta Kreikassa. Maasta, jossa en ole koskaan ollut.

Itäkeskuksen Suomalainen Kirjakauppa kokenut muodonmuutoksen. Kävin sielläkin. Ostin Camus´in Sivullinen pokkarina. En muista sitä lukeneeni. Eikä hyllyssä ole. Lukemista pian alkavana viikonloppuna.

Tofu on ollut minulle vieras ruoka-aine eiliseen asti. Ostin Herkusta salaattia, jossa oli kuutioitua ja paistettua tofua kaiken muun lisäksi. Ei hullumpaa. Mutta en minä siitä kanan makua saanut. Maistui ilmeisesti tofulle eli ei juuri millekään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti