20. heinäkuuta 2016

HUIJAUSTA KAIKKI TYYNI

Taas mahdollinen huijaustarina maailmalla. Suomenkin tv:ssä pyörinyt psykologi  Dr. Philin ohjelma on saanut kohua aikaan, että Dr. Phil ei olisikaan dr, kun ei lisenssit ole voimassa. Muutakin maineessa on jotain vikana kuulemma. Philip McCraw´in tohtorius on nyt vaakalaudalla. Kysymys siis kuuluu: ollako vai eikö olla? Voi, voi, mihin enää voi uskoa? Ja kun Phil on antanut niin hyviä neuvoja ahdistuneille ihmisille.

Niin, ja USAn presidenttiehdokkaan puoliso palopuheessaan on siteerannut paheksuttavalla tavalla istuvan presidentin puolison vuosien takaista puhetta. Plagiointia, huudahtaa kansa ja uutiset ovat täälläkin näyttäneet toteen, että näin on.

Hellettä pukkaa, tämä on luvattu. Minulle riittäisi ilma ilman hellettä eli vähempikin, mutta minkäs teet. Toisaalta on kyllä hauskaa katsella miesten sortseja pukeutumisilmiönä. Talvella ollaan enemmän tiptop, mutta annas olla, kun on suviaika. Sortsit raitaa, paita kukkaa, ruutua ja raitaa, värit vinksinvonksin, vähän ahdistaakin tai vastapainona tilaa on hyvästi vyötärön alapuolella. On suuri ja aito rento tunnelma auringon paisteessa. Mikäs siinä! Kesä ei ole kuin kerran vuodessa.

C soitti ja sai minut alakuloiseksi. Itse on reipas ja toiveikas. Hoidot aloitetaan ja ne voivat tuoda pari vuotta lisää elinaikaa. Kertoi kaiken kuin jostain muusta ihmisestä eikä itsestään. En osaa sanoa, miten minä suhtautuisin omalla kohdallani tämän kaltaisiin tietoihin ja koko tappavaan tautiin. Tunteet tulisivat periodeittain shokista masentuneisuuden kautta ehkä lopulta totuuden hyväksymiseen. Ystäväni tarvitsee nyt tukea ja sitä saa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti