12. syyskuuta 2013

TORSTAI TYYTYVÄISYYTTÄ TÄYNNÄ

vaikka ulkomaiset marjanpoimijat ovat tyytymättömiä.Ovat haastaneet. Kerjäläisiä viime vuotista vähemmän. Ovat hekin alkaneet poimia marjoja. Siis ihan oikeaa työtä sen sijaan, että kykkivät nurkissa muki kourassa lantteja anelemassa.Suomalaiset eivät enää olekaan yhtä anteliaita kuin silloin, kun tämä ihmisjoukko tänne rantautui.Mukikansa on nyt huomannut, että isompi tienisti saadaan työnteolla. Näinhän sen pitäisikin mennä.

Meillä oli kello soimassa, mutta heräsin paljon ennen.Laittelin kahvit ja puurot, leivät paahtumaan, mies ensin pesulle ja sitten syömään. Hyvin meni taas. On tuuraajapäivä ja minä menen ostamaan puolisolle jotkut tossumaiset kengät, jotka on helppo panna jalkaan. Enää ei taida hänestä olla lierihatun ja nauhakenkien pitäjäksi. Ainakaan, jos vain pihalla ollaan. Huoltomies piipahti eilen. Minulla ongelmia partsin lasin kanssa. Ei mennyt kiinni.Nyt menee. Talvi saa tulla ja lumipyry ainakin suurin piirtein pysyy lasien ulkopuolella. Kehuskelin huoltomiehellekin luiskasta, vaikka oli sen itsekin huomannut. Hän on mukava mies ja saan aina huollosta asianmukaisen ja kohteliaan kohtelun. Pyytämäni asiat tullaan nopeasti korjaamaan. Tästä eilen kiittelin, kun kerran itse esimies oli meille tullut. Ystäväni C joutuu aina taistelemaan omassa talossaan. Nyt asuntoon on tehty hyönteishyökkäys sen lisäksi, että alakerrasta tulee tupakan tupruttelun hajua. Näistä oli isännöitsijälle valittanut. No, talvi ja pakkanen tappaa hyönteiset. Siitä tupakoimisesta en ole niinkään varma. Sen sanotaan olevan hidasta itsemurhaa. Eikä C malta odottaa.

Tappelin taas eilen yhden e-laskun kanssa. Luulin jälleen olevani fiksu nainen ja etenin tietokoneen kanssa jonkun matkaa ja sitten piti pankkineuvojalle soittaa. Alkoi harmittaa tämä paperilaskun 2,90€ suuruinen maksu postittamisesta. On vielä iso nippu muitakin siirtymisiä tähän automaattiseen maksamiseen, kunhan taas sille päälle satun ja harmistuminen kasvaa riittävästi.

Tämä loppuu nyt tämän päivän osalta tähän. Menen suihkuun ja pukeudun. Tuuraajakin kohta ovella. Sitten stadiin!

1 kommentti:

  1. Ihanaa, kun saitte sen luiskan ja mahdollisuus ulkoiluun on olemassa. Taistelu oli pitkä, mutta voitto tuli. Äidin kanssa oli aikoinaan helpompi tulla jyrkempää luiskaa alas pyörätuoli takaperin.
    Kaisankodin historiaan oli mielenkiintoista tutustua.

    VastaaPoista