2. marraskuuta 2017

TIEDÄN MIKÄ ON UIMURI

Tässä minä taas naputtelemassa. Olen ollut hissukseen. Eilen tosin olin kävelemässä. Olin tutustumassa ympäristöön. Huomasin kaikenlaista. Sitten taas Eastonin kauppakeskukseen kotiin tullessa. Ilta meni K:n kanssa puhelimessa.

Posti toi labratulokset ja nyt sitten varattava aika lääkäriltä. Posti toi myös kutsun viettämään Stockmannille ostospäivää -15% muodista, kodin tavaroista ja kosmetiikasta. Tarjoavat lasillisen kuohuvaa. Kun olin vielä skattalainen osallistuin näihin rahanmenopäiviin jos oli tuuraajapäivä, mutta en enää. Muinoin Stockmann myönsi tämän ostosriemun myös Herkun antimista, nyt ymmärsin, että ruoat on jätetty pois.

Huoltomies kävi, kuten luvattu oli. Vaihtoi suihkun letkun ja kahvan. Kiristeli muutakin ja lopuksi korjasi wc:n veden tulon ja menon nopeammaksi ja opetti, että yhden vesisäiliössä olevan pallon nimi on "uimuri". Se taas on laite, joka mittaa säiliössä nestepinnan korkeuden niin kuin jonkunlaisena kohona. Tämä vesisäiliö päästi myös hiukan turhaa vettä ja jokainen tippa lisää vedenkulutusta ja laskua. Kaveri on käynyt täällä ennenkin, kertoi. Minä en häntä muistanut.

M:n kanssa sovittiin Ateneumiin menosta. Merkitsimme kalentereihin  päivän loppukuussa. On lintunäyttely taidemuseossa, asialla von Wrightit. Silloin on jo alkuhässäkkä ohi, mikä usein on suomalaisen suurnäyttelyn yhteydessä.

Tänään visusti sisällä. Jatkan inspector Morsen kanssa, katselen Arenasta jotain, teen salaatin ja illalla viivyn hetken Simpsonien kotona.

2 kommenttia:

  1. Aina sitä oppii uutta! Niinkuin vaikka tietämään, mikä ja missä on uimuri. Uimarihan me jo tiedetään?! Hyvää Pyhäinpäivää! Muistellaan poisnukkuneita läheisiämme.

    VastaaPoista