24. marraskuuta 2017

PARFYYMIT LATTIALLA

Aina sattuu ja tapahtuu. Eilen järjestelin kylpyhuoneen laatikoita. Laatikko, joka on täynnä hajuvesiä, putosi kylppärin lattialle kaapistosta Osa pulloista rikki ja nyt tuoksuu koko huusholli hajujen kakofonialle, kun Guccit, Diorit, Estee Lauderit, Chloét, Diorit, Chanelit ym sekoituivat toisiinsa. Olipas hommaa! No, tulihan järjestettyä perusteellisemmin kuin alun perin oli tarkoitus. Osan sain pelastettua. Sitten lounaan tekoon. Parfyymien aromit leijailivat perässäni keittiöön, hajulisä makoisalle salaatille.

Mietin, lähtisinkö ensi viikon perjantaina Vanhaantsyrkkaan konserttiin. Joku lukee evankeliumin ja sitten on konsertti. Tietty, että jouluaiheinen. Stadin Slangi asialla.  Näitä tähän vuoden aikaan liittyviä aiheita on vähän siellä sun täällä, myyjäisiä, pikkujouluja, konsertteja, yhteislaulutilaisuuksia (olen joskus ollut kuuntelemassa Töölön kirkossa) ja vaikka mitä. Jos saisin Joulun sydämeeni. Minäkin. Sunnuntaina 26.11. avataan Helsingin joulukatu. Aleksi.

Uusi eurooppalainen sairaanhoitokortti tuli taas.  Kaksi vuotta aina voimassa. Ihan kuin lähtisin jonnekin, missä sitä saattaisin tarvita! Vaikka onhan minulla hurjia suunnitelmia aina. Jos ei nyt vallan Karibialle asti, niin tyrkyllä on lähempänäkin ennen käymättömiä paikkoja. Joulu muualla kuin Suomessa on ajatuksen paikka. Pari kertaa kohdallani tapahtunut. En pannut pahakseni, vaikka lanttulaatikko jäi väliin. Vanhempani sen sijaan panivat pahakseen. Ei lanttulaatikon pois jäämistä, vaan puolison ja minun pois jäämistä joulun vietosta täällä.

Niin kävi, että talvi tuli ja se meni. Ei lumen hiventäkään enää. Jalankulkijoilla sateensuojat. Huomiseksi luvattu auringon paistetta ainakin näytiksi. Minä lähdössä ulos ja Stadiin. Treffit M:n kanssa. Taidetta tiedossa. Tänään en mene mihinkään. K kutsui kyläilemään kotiinsa. Palaamme asiaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti