8. marraskuuta 2017

KAMELINVARVAS

Liikkeelle ihan kohta. Yökin meni tukin lailla nukkuen ja olo nyt niin vietävän reipas. Eilen ulkona olemisen jälkeen puhelinkeskustelua sekä K:n että P-D:n kanssa ja olimme kaikki varsin hilpeällä tuulella. Sain vielä yhden mukavan puhelun istuessani kauppapuodin penkillä hedelmien ja leipäjuuston kanssa. Katselin ihmisvilinää. Viereeni tuli myös rollaattorilla kulkija ja hän huokaisi syvään istuutuessaan. Yleensä tämmöinen äänekäs huokailu ennustaa keskustelua, tarkoittaen, että minun olisi pitänyt kääntyä häneen päin ja olla osaa ottavaisen näköinen. En kääntynyt, koska olin jo valmistautumassa pois lähtöön. Painoin hissin paikalle ja sukelsin siihen. Hissi kertoo, missä kerroksessa olemme ja siitä tulee mieleen jotkut sairaalahissit. Tosin tämä Eastonin hissin ilmoitus on niin hiljaista ja epäselvää, ettei susikaan ota selvää. Dallasin kotiin.

A:lta tuli pitkä meili ja juttua Galician matkasta Santiago de Composteloineen. Lähetti muutaman kuvankin. Rouva oli ollut hiukan uupunut kaikista lento-, bussi- ja junamatkoista. Oli viileää ja sateista Atlantin rannoilla Portugalin pohjoispuolella.

Toimittaja-kirjailija Pirkko Arstila saanut nuhteita tekstistään koskien naisten nykymuodin "pulleita takamuksia ja salaisia solia". Kirjoitus poistettiin anteeksipyynnön kera ET-lehdestä. Kolumnia en ole lukenut, enkä siis tiedä, millä mielellä kirjoitettu. Mutta olen yleisesti Arstilan linjoilla tässä asiassa, mitä hänen saamastaan palautteesta olen ymmärtänyt. Naisten pukeutumista näkee tietysti kaikkialla. Tätä kireää ja kroppaa tiukasti mitään säästelemättä myötäilevää pukeutumista ei voi olla huomaamatta. "Cameltoe" edessä, eivätkä leggingsit myöskään anna takapuolella sijaa mielikuvitukselle. No, nythän kaikin puolin ainakin nuoriso vannoo seksivapaan kulttuurin nimeen. Miksipä sitä ei sitten korostettaisi vaatetuksella? En minä seinille hypi tämän muodin takia, mutta en myöskään ihmettele seksuaalisen häirinnän määrää, kun kaikki ladataan tarjottimelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti