4. marraskuuta 2016

OSTOSTEN PÄIVÄ

Päätin tänään panna haisemaan ja sen totta vieköön tein. Ostin kaikenlaista ja vielä Itäkeskuksen Stockmannilta sekä Powerista langattoman hiiren, josta en saanut paristojen kantta auki. Olisi pitänyt myyjää pyytää panemaan aparaatti käyttökuntoon. Soitin Poweriin ja toisessa päässä oli ällistyttävän kärsivällinen herrahenkilö, joka neuvoi ja neuvoi ja jos nauroi, niin fiksusti sisäänpäin. Sitten älysin kynsiviilan käyttökelpoisuuden ja sillä sain kannen auki. Alkoi paristojen esille ottaminen kahdesta päällikkäisestä suojastaan. Sinä ei voinut kynsiviilaa käyttää. Mitä varten kaikki pakataan vaikeasti avattaviksi? Lopulta asia oli reilassa ja aloin saada hiirtä kuntoon. Se pelasikin vielä! Ei kun rintaa rottingille ja mieli ylpeäksi: mä osasin!

Suomalaisesta Kirjakaupasta ostin  Finlandia-palkintoehdokas Jukka Viikilän  "Akvarelleja Engelin kaupungista". Sulloin sen muitten ostosten mukaan kassiin ja lähdin hankkimaan hedelmiä. Lonkka oli ystävällisellä tuulella, jotta panin reippaasti jalkaa toisen eteen. Stockmannin kassit heiluivat rytmikkäästi askelteni tahdissa rollaattorin kahvoissa. Elämä hymyili. Lounaan laitoin myöhään iltapäivällä ja yksi kortisonitiputus taitanee jäädä väliin.

Sunnuntaina sään salliessa metromatkailen Hakikseen ja käyn tutkailemassa Slangin myyntipöydän markkinoilla. Cd-levyjä ja kirjoja minulla on, mutta jos on tullut jotain uutta kuunneltavaa tai luettavaa slangiksi.

Hyvää iltaa.

2 kommenttia:

  1. Joskus voi oikein hyvin antaa mieliteoilleen vallan jos ei nyt ihan viimeiset eurot ole kukkarossa. Oikein mukavaa Pyhäinpäiväviikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Samoin Sinulle,Marjatta, hyvää Pyhäinpäivää ja huomista Kustaa Adolfin päivää.

    VastaaPoista