28. tammikuuta 2019

JULKISUUTTA

Kun Esperi Care on jälleen kerran median hampaissa, kerron minäkin olleeni tyytymätön Esperi Sairaankuljetukseen eli ambulanssin toimintaan puolison aikana. Olin niin tyytymätön ammattitaidottoman ja oudon ambulanssissa työskentelevän miehen käytökseen, että kirjoitin raklamaation Esperin toimitusjohtajalle, joka myös on nyt päässyt  otsikoihin. Tämä kuljettaja nimittäin kotonani tepasteli kaikkialla, kävi olohuoneessa istumaan nojatuoliin, tutki paikkoja ja oli kielenkäytössään epämiellyttävä. Olin lukemattomia kertoja aiemminkin ollut ambulanssien kanssa tekemisissä, mutta en milloinkaan saanut noin röyhkeää käytöstä osakseni. Toimitusjohtaja vastasi minulle, että henkilökunnan on "katsottava millaisissa olosuhteissa potilas asuu". Tämän jälkeen ambulanssia tilatessani sanoin, etten halua Esperin autoa. Myöhemmin sanottiinkin minulle, ettei enää käytetä Esperin palveluksia potilaskuljetuksissa. Kerron vielä senkin, että toinen kuljettaja pyysi minulta eteisessä anteeksi kollegansa käytöstä. Huonoja kokemuksia  Esperin toiminnassa tuli sieltä ja täältä esille myöhemminkin ja nyt jälleen olemme saaneet lehdistä lukea negatiivisia asioita samaisen firman tiimoilta.

Kerroin tämän, koska ikäviä muistoja pulpahti muistista lukiessani lehtitietoja Esperin palveluksista.

Viikonloppu meni hissukseen, enkä tänäänkään aio saada mitään raflaavaa aikaan. Luin jo Mata Harin loppuun. Ei olla kuolemantuomiosta huolimatta varmoja, oliko hän vakooja vai ei. Näyttöä ei ollut tarpeeksi. Tuomio pantiin täytäntöön. Hän vietti joka tapauksessa värikästä elämää, että ehkä sen kannatti kuolemalla kuitata.

Eilen laitoin uunijuureksia. Aikamoinen kuoriminen ja pilppuaminen. Tällä kerralla tein niin paljon, että jäi, vaikka ahminkin suruttomasti. Että oli hyvää! Valvoin aamulla puoli viiteen ja katselin tuntikaupalla Animal Planetista Krugerin elämää Etelä-Afrikassa. Tällä keinolla minäkin siellä siis vieraillut. Lampaita ei ollut, etten päässyt niitä laskemaan. Olisivatko impalat ajaneet saman asian? Aamulla nukuin puoli yhteentoista, että nukkumista tuli sentään muutama tunti.

Tänään Jeevesin kimppuun.
1 kommentti: