25. elokuuta 2018

VERI KONDIKSESSA

Laiskanpullea viikonloppu menossa. Jo iltapäivä ja minä yöpaita-aamutakkiyhdistelmässä. Tokko viitsin pukeutuakaan. Olkoon näin.

Herra tohtori oli kaiketi verikokeen tuloksiin tyytyväinen. Veri siis kondiksessa. Seuraava audienssi tohtorin luo lienee reseptien uusimisen merkeissä ensi vuonna. Ihannepainoon on minulla vielä matkaa ja aion näyttää siihen pystyväni.Sen verran vielä kunnianhimoa varastossa.

Selvittelen yhä Haruki Murakamin aiheuttamaa kaaosta. Kaivoin hyllystä takuulla ymmärrettävän kirjan. Veikko Huovinen Hamsterit. Joskus hutaisten luettu. Komisario Morse vieläkin kesken. Odottaa yöpöydällä. Tämä kaikki tietää, että alkaa taas olla asiaa kirjakauppaan. Siihen mennessä voinen naulata vaikka tauluja seinille. Olenhan sentään asunut täällä pian seitsemän kuukautta. On aika tauluille. Se onkin kinkkinen homma. Taulujen alareuna yleensä samalle tasolle. Jonkunlainen teemakin on paikallaan. Ruokokoski ei sovi Blomqvistin viereen. Tästä tulikin mieleen, että ensi viikolla menen K:n kanssa katsomaan presidentti Niinistön muotokuvaa. Sitä mosaiiikkilajitelmaa. On näytillä Ateneumissa syyskuun alkuun ja sitten siirretään valtioneuvoston linnan seinälle. Muutakin kultturellia on keksittävä. Ai niin, Amos Rex!

Minulla on ongelma tulostimen kanssa. Mustetta tuntuu olevan vaikeaa saada. Ajat sitten siirtyi nettiostettavaksi. P-D auttoi tässä asiassa ja minä hain paketin postista. Vääriä! Saa palauttaa ja taas P-D avuksi. Jos ei tulostimeeni enää saa väriä, on hankittava uusi tulostin. Tämä lienee näissä hommissa tarkoituskin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti