12. huhtikuuta 2018

SIMPSONIEN SPRINGFIELD?

Ennenkin on mennyt niin. Siis että lukijoita blogissani yhden päivän aikana yli kolme sataa. Niin hullu en ole, että uskoisin, vaikka kivalta näyttääkin. Joku vika laskurissa. Filuria koko juttu.

Nyt olen lukenut Viikilän uusimman ja jatkan Elisabeth Rehnin kanssa. Eilen tuli Tsilari ja se piti tarkasti lukea. Lehti on nykyisin hyvästä paperista ja edelleen ihan oikean lehden näköinen. Asiaakin aina vielä kannesta kanteen.

Tykästynyt olen Simpsoneihin jo kauan sitten. Katselen sarjaa eri silmällä kuin ennen. Hahmojen ilmeitä, ruumiin kieltä ja ihastelen sitä, miten pelkillä kulmakarvojen liikkeillä saadaan esille hahmon mieliala. Varsinkin Bart, 10v, minua suuresti viehättää. Lisa, 8v, on perheen älykkö. Maggie ja tutti  lyömätön pari. Homer rakastettava isä, tykkää Duff-oluesta. Ahkera sinitukkainen Marge-äiti pitää miehensä aisoissa. Jos mahdollista suinkin, asettaudun tv:n ääreen katselemaan Simpsonien perhe-elämää Springfieldissa. Onko Simpsonien Springfield  Massachusetts´issa? On tai ei. Perheen kuvitteellisen kaupungin voi paikallistaa mihin tahansa USAssa. Springfieldejä on pitkin maata. Minusta se voisi olla juuri Massachusetts´issa.

Hieno päivä taas tänäänkin. Taidan käydä parvekkeen kimppuun. Kunhan ensin olen saanut maaruuni aamulatten ja kropalleni suihkun ja vaatteet. Siitä se päivä urkenee.3 kommenttia:

  1. Minulla on kaksi lukijaa. Entisiä lukijoita on myös kaksi. Satunnaisia ehkä kaksi. Yhteenlaskettuna noin kolme.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aulikki.Huhtikuu-juttusi tänään oli kiva! Minäkin olen sinun lukijasi. Onko "noin kolme" oikeasti "neljä"?

      Poista