18. elokuuta 2016

TAPAHTUMAKÖYHÄ TORSTAI

Kiittelin eilen Otavan tj:n sihteeriä saamistani kirjoista ja kerroin jo aloittaneeni lukemisen Renqvist-Reenpäistä  sekä hulvattoman hauskasta Antto Terraksen Stockmann Yard- muistelmista. Antamani Otavan osakekirja saanut kustannusyhtiössä ansaittua huomiota, kuulemma. Olen hyvin tyytyväinen, että osakekirja pääsi takaisin "kotiin".

Siirsinkin loput tekemiset ensi viikkoon ja aloitan heti tiistaina kampaajalla. H:n tapaan seuraavana päivänä ja lauantaina M:n. Sähköpostia eräälle taholle ja luvatut puhelinsoitot toisaalle. Verikoe? Lääkärin vastaanotto? Eiran sairaala? Nekin vielä. Huomenna konttailen hedelmien ostoon. Kirsikka-aika päättynyt. Siirryin viinirypäleisiin.

Ihmetyksen aihe taas eilen ja soitin heti asiasta. Minulle ei enää paperisia tiliotteita kahdesta pankistani ole tullut. Olen myös jo viime vuoden puolella antanut osoitteen muutoksen ja eilen kuullut, että se on huomioitu myös maistraatin kautta. Miksi sitten asiaton tiliote lähetetty vanhaan osoitteeseeni? Posti kuuliaisesti pannut sen minulle Itäkeskukseen. Pankkineiti puhelimessa ilmoitti heillä olevan oikean tämän osoitteen ja hämmästeli itsekin, miksi taas tapahtunut huolimattomuus. Pian yhdeksän kuukautta olen jo täällä asunut!  Ja miksi ihmeessä kesken kaiken paperinen tiliote?

Nyt on siten sekin selvinnyt, että koira tahtoo mieluummin rapsutuksen kuin makupalan. Tieteellisesti kokein todistettu. Nakki tai rapsutus. Nakkiparka jäi toiseksi. Kyllä se rakkaus ja läheisyys on kaikille parempi vaihtoehto kuin kulhollinen namia. Todistettua tosiseikkaa tohdin kuitenkin epäillä meidän yhden Englanninspringerspanielin kohdalla. Se tiesi, että sitä rapsutetaan kuitenkin, vaikka se syö ensin.

Nyt tästä siirryn sulavasti lukemisen pariin. Hyvää päivää.

2 kommenttia:

  1. Kiitos samoin! Hyvää päivää sullekin sinne ja joko sitä voisi hyvää viikonloppuakin toivotella. Ja ihan totta! Rakkaus, läheisyys ja kosketus ovat ihan missä tahansa suhteessa, ihmisiin tai eläimiin, kaikkein tärkeimpiä asioita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, Marjatta, paijaaminen tuntuu hyvältä. Mukavaa viikonloppua.

      Poista