20. huhtikuuta 2016

KAUPPAREISSU

Eilen kompuroin Itikseen, siis kauppakeskukseen. Lepäsin aina kun voin. Olin aivan puhki. Lopulta pääsin Stockmannille ja Herkkuunkin. Kantamuksia oli niin ja väsyin totaalisesti. Taksilla kotiin. Oli oikein lörpöttelevä kuljettaja, otin keskusteluun osaa kohteliaisuuden rajoissa, mutta toivoin hänen sulkevan suunsa. Ei sulkenut. Kotiovelle asti pajatti. Jätin ostokset purkamatta ja läjähdin pitkäkseni. Onko varattava aika ortopedille? Mitä lonkalle oikeasti kuuluu? Pelkään pahaa. Tai pyydän ensi viikolla tohtorilta tujumpia kipulääkkeitä, että pärjäilen ihmisten ilmoilla.

Sitten tokenin ja sulloin jääkaappiin vihannekset sun muut. Söin salaattia, jossa oli katkarapuja. Join kaksi lasillista vettä. Panin pakastimeen ostamani broilerin rinnat ja sisäfileet. Joku soitti, mutta en ehtinyt puhelimeen ennen kuin lopetti. Soitan joskus takaisin.

Brittipariskunta löysi Englannin rannalta valaan oksennusta ja pani rahoiksi. Oksennusta käytetään parfyymiteollisuudessa ja minä olen perso hajuvesille. Ei pidä miettiä, mitä nämä ihanat tuotteet pitävät sisällään, paras vain tuoksutella. Valaan oksennusta??? Mistä muuten tietää, mikä kimpale on valaan oksennusta? En minä ainakaan tietäisi. Potkiskelisin pois jaloista, enkä tietäisi  potkivani kymmenien tuhansien eurojen hintaista syöntijätöstä. No, harvemmin täällä Suomenlahdessa käyvät valaat oksentelemassa. Pyöriäisten oksennus ei luultavasti ole niin hintavaa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti