24. maaliskuuta 2015

NOSTURILLA PESULLE

Eilen pesupäivä puolisolla ja varauduin olemaan närkästynyt. Tuli kaksi pesijärouvaa, jotka heti tultuaan ilmoittivat käyttävänsä nosturia puolison siirrossa vuoteesta suihkutuoliin. Ensimmäinen kerta heidän osoittaessaan kiinnostusta nosturia kohtaan, joka meillä ollut jo kauan.

Ihmettelin miten nyt on aikaa, kun on ollut jopa niin kiire, että ei ole ehditty rasvata puolison jalkoja, ja nosturin kanssa aikaa kuluu. Sanoin vielä, että koko Suomen kansakin tietää televisio-ohjelman perusteella kuinka kodinhoitajilla on aina kiire. Naiset eivät vastanneet. Nosturi haettiin ja siinä vaiheessa kysyinkin osaamista. Kuulemma osaavat käyttää. Ei se ihan oikein alussa mennyt, mutta neuvoin. Lopulta puoliso killui valjaissa ja kone totteli kuuliaisesti ja siirsi miehen suihkutuoliin. Jalatkin rasvattiin lopuksi puolison jo tultua takaisin vuoteeseen. Missä on nosturi, sitä on käytettävä, sanoi toinen pesijä. Käsky on kuulemma käynyt.

Olikohan  tv-ohjelmalla osuutta asiaan, kun nyt onkin sitten aikaa olla paljon kauemmin asiakkaan luona?  Kumpikaan rouva ei puhunut sanaakaan kiireestä koko aikana. Ja kaikkihan meni hyvin, josta kiittelinkin ja pyysin jopa anteeksi epäluuloisuuttani alussa nosturin käytön suhteen.

Ehdin hyvin vaihtaa pesun aikana puolison vuodevaatteet, kun ei tarvinnut hosua. Aikaahan menee nyt reilusti enemmän kuin ennen. Loppu hyvin, kaikki hyvin.

2 kommenttia:

 1. Kyllä hyvinkin voi tv-ohjelmalla ja muullakin julkisuudella olla osuutta asiaan ja jos vaikutukset näkyvät tuollaisina niinkuin nyt teillä, se on pelkästään hyvä asia. Miksi ihmeessä apuvälineitä ei käytettäisi, koska juuri sitä vartenhan ne on hankittu. Oikein hyvä ja ihan oikein, että jaksat olla tomera. Hyvä sinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marjatta, hei. Kotiapua koskevalla tv-ohjelmalla oli vissi tarkoitus saada päättäjät heräämään ja kansan näkemään totuuden. Se oli rohkea teko.

   Tykkään olla tomera. Pitää virkeänä.

   Poista