5. kesäkuuta 2016

EI TIPUTUKSEEN

Viilenevää, kerrottiin ja sitä saatiin. Ulkona 16 astetta, onneksi kuitenkin nyt iltapäivällä plussaa. Tänään en ole tehnyt muuta kuin pessyt pesualtaan kylppärissä, kirjoittanut kirjeen Italiaan vihdoinkin, kuunnellut ja katsellut Lasse Mårtensonia ja Eric Satie´ta tv:ssä. Kummatkin musisoivat jossain pilven lonkalla.

Soitin minä C:lle. Voi jo paljon paremmin ja kertoi kaiken uudestaan, että ei saanut ambulanssia, vaikka pyysi hätäkeskuksesta. "Jos rouva pystyy alas kävelemään, niin ambulanssi tulee pihalle". En ymmärtänyt tästä mitään. Kyllä meille ja minulle ambulanssi tuli ja henkilökunta kotiin asti. Sisar oli vienyt sairaalaan, jätti sinne ja lähti. Kuusi tuntia C odotti hoitoon päivystyksessä pääsyä (eivät vieneet tehollekaan). Tiputukseen eivät panneet, vaikka C oli vaatinut ja sanonut olevansa liian kuiva. Olivat antaneet antibioottia "jonkun pöpön takia" ja kehottaneet juomaan suolavettä, jota myös annettiin mukaan. Tänään C siis jo kunnossa ja siivoskellut kotonaan. Äkki- ja ihmeparannus kuoleman kielistä.

Ensi viikolla jonkunmoista ohjelmaa, kunhan keksin. Voisin käydä katselemassa ulkomaalaistaustaisia henkilöitä kauppakeskuksessa ja raahautua vaikka Stockmannille. Ulkomaalaisista tulikin mieleen juttu, johon presidentti Halonenkin on ottanut kantaa. Nimittäin se, kun Suomi palauttaa nelihenkisestä perheestä äidin ja toisen lapsen pois omaan maahan. Isä ja pieni vauva saavat jäädä Suomeen. Mitä tämäkin taas on? Vaikka olen näissä asioissa ulkomaalaisvastainen, niin ei helkkarissa pidä perhettä hajottaa. Ei mitään tolkkua. Mutta julmuutta ja epäinhimillisyyttä kyllä.

Tässä olikin tämän päivän raportti, ellen hävitä. No en kuitenkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti