28. joulukuuta 2013

KOITTAA TAUON AIKA

Olisin eilen halannut sosiaalivirkailijaa, jos olisi lähellä ollut, kun soitti ja kertoi puolison saaneen hoitopaikan ensialkuun kahdeksi viikoksi ja sitten hommataan jatkopaikka jonnekin. Asioilla on yleensä tapana järjestyä ja niin tälläkin.

Kuljetuksen jo tilasin ja lähden itse mukaan viemään. Kuljettaja hakee sisältä ja sitten mennään. Tulen kotiin muutamaksi tunniksi ja iltapäivällä matka kohti sairaalaa alkaa kummitytön avittamana. Emme ole päässeet yksimielisyyteen siitä, että minua ei tarvitse käydä tervehtimässä. Mieluummin antaisivat aikaansa puolisolleni. Antavat, kuulemma, muutenkin. Kummitytön isä, lapsuuden ystäväni, on niinikään pantu remmiin, jotta puolisolla riittää kävijöitä. Kummityttö vielä valvoo, että hoito on asiallista, ei unohdeta makuuhaavankaan seuraamista jne. Itse olen hyvissä käsissä ja luottavaisin mielin. Huomenna otetaan joitakin kokeita ja seuraavana päivänä kirurgin veitsi aloittaa työnsä.

Tähän päättyy toistaiseksi blogin kirjoitteluni. Kiitän sydämeni pohjasta vakituisia lukijoitani, heitä myös, jotka vahingossa ovat eksyneet ja ehkä tekstin lukeneet, ehkä joskus palanneetkin. Kiitän kommenteista, joista aina iloitsen. Tästä nyt pian päättyvästä vuodesta kiitän myös, jonka olen saanut kanssanne viettää ja toivotan Teille Kaikkea Hyvää Vuodeksi 2014.

Palaan tänne. Kirjoittamisiin.

11 kommenttia:

 1. Onnellista Uutta Vuotta 2014 Stadin Friidu!

  VastaaPoista
 2. Toivotan kaikkea hyvää tuleville viikoille! Asioilla on tapana järjestyä. Onnellista Uutta Vuotta 2014! Odottelen sitten jossakin vaiheessa kuulumisia!

  VastaaPoista
 3. Oikein hyvä! Taas nähdään, että asiat järjestyvät, siihen kun vaan jaksaisi vaikeassa tilanteessa uskoa. Toivottavasti kaikki niin puolisosi kuin itsesikin suhteen menee mahdollisimman hyvin ja voitte aikanaan palata kotiin toipumaan. Toivottavasti. Tomeralle kummitytölle lämpimiä ajatuksia!

  VastaaPoista
 4. Hyvää Uutta Vuotta 2014! Kaikkea hyvää ja paljon lämpimiä ajatuksia mukaan tuleville viikoille.

  VastaaPoista
 5. Hyvää tulevaa vuotta! Toivon, että kaikki menee hyvin, en toivota leikkaussaliin onnea vaan osaavaa kirurgia. Kaikki järjestyy.

  VastaaPoista
 6. Oikein hyvää vuotta 2014. Parane pian!

  VastaaPoista
 7. Tsemppiä Operaatioon ja mennään kohti parempaa vuotta 2014
  *halauksin ja ajatuksin*

  VastaaPoista
 8. Huhuu - jokohan kohta pääset kotiin ja päivittämään - toivon niin. Hyvää Uutta Vuotta ja pikaista toipumista! Ja mikäli kaikki menee kuten ennuste, olet pian hyvissä voimissa ja elämäsi kunnossa. :)

  VastaaPoista
 9. Onkohan toipuminen ja kuntoutuminen edennyt hyvin? Olisin olettanut, että toipuminen olisi jo edennyt ns. blogitasolle eli olo kotona olisi jo normaalia. Toivon, että operaatiosta huolimatta kirjoittaja on voimissaan. Kaikkea hyvää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jutta jos laitan kyselyä missä mennään ja mitä kuuluu :)
   T.Mudetikru

   Poista
  2. Jutta. Eilen kotiin,jossa kummityttö äiteineen avittamassa.Kyllä tämä tästä.Vielä en ole valmis omaishoitajuuteen.Kontrollikäynti leikanneen ortopedin luona parin viikon kuluttua.Kivaa olla kuitenkin kotona.Kiitos myötäelämisestäsi.

   Poista