27. maaliskuuta 2019

HULLUTTELEMAAN

Aion kuin aionkin Hulluille Päiville. Vuosiin en ole ollut kiinnostunut. Nyt plarasin postissa tulleen katalogin tarkasti ja löysin sellaista, jota tulisesti halajan. Tänään siis ostoksille, ellei tämä flunssainen olo sitä estä. Taisin eilen siepata jonkun pöpön kauppareissulla. Yskittää ja niistättää ihan klassisen oireitten mukaisesti.

A:lle lähetin meilin, kerroin kuulumiset. Kehuin konsertteja, menneitä ja tulevia. Kerroin meneväni Kupkan näyttelyyn Ateneumiin ja se onkin miellyttävästi suunnitelmissa. Sovittiin jo M:n kanssa.

Eräänä päivänä katselin Teeman muotidokumentteja tavoistani poiketen. Nyt kiinnosti. Ensin oli Christian Louboutin ja perään Andre Talley. Luulin herrojen olleen menneen muodin guruja, mutta kumpikin elää ja hengittää vielä. En ole kovinkaan tietäväinen näissä muodin koukeroissa. Varsinkin Andre Talley on originelli herraihminen aivan omasta pukeutumisestaan lähtien. Väriä ja viittaa, näyttävää ja loisteliasta. Louboutin suunnittelee kenkiä ja olihan upeita. Koron korkeus melkein 20cm. Miten niillä kävellään? Muotitietoiset varakkaat asiakkaat sanoivatkin niiden olevan enimmäkseen keräilykappaleita. Monilla muuten  enemmän tai ainakin yhtä monta paria kuin aikoinaan Imelda Marcosilla.

Helsinki-Seura täyttää 85v.Tuli kutsu vastaanotolle huhtikuussa Vanhan Raatihuoneen Empiresaliin. En mene, mutta on mukavaa, kun kutsutaan. Hullua, kun en juuri koskaan osallistu. Maksan vain jäsenmaksut. Todella hullua. Pitäisi joskus oikein miettiä syytä passiivisuuteeni. Ei se ainakaan ujoutta ole.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti