28. maaliskuuta 2019

HULLUKSI HEITTÄYTYMINEN

Ei olisi ikinä pitänyt mennä Hulluille Päiville. Nyt tiedän, miksi olen tapahtumaa karttanut. Siellä tulee itsekin hulluksi ja ostovimmaiseksi. Piti ostaa vain pari ja todella tarpeellista asiaa. Toki ostin ne, mutta... Jos olisin kehdannut kaiken kansan nähden, niin olisin läimäyttänyt itseäni. Tavarat ovat juonisti päiväkohtaisia ja sillä lailla saadaan asiakas hyppäämään siellä jokaisena päivänä. Piti menemäni myös tänään, mutta en mene. Huomenna kyllä tultuani Stadista. Ja se ostos koskeekin ruokaa. Sidon silmäni ja korvani ja käyn suoraan Herkkuun.

A:n kanssa meilattu eilen koko päivä. Puhuimme antaumuksellisesti kengistä. Kerroin katsoneeni tv:stä kenkäsuunnittelija Christian Louboutin ohjelman ja A tunnusti myös rakastavansa kenkiä. Viestit kulkivat vinhasti Espanjan ja Suomen välillä.  Ihan kivaa jutella tyttöjen kesken tyttöjen asioita.

Olen pitänyt kirjanmerkkinä yhden dollarin seteliä "In God we trust".  Muita kirjanmerkkejä on postikortit, joiden joukkoon tuli juuri lisäys L:n ja A:n tervehdys Teneriffalta. Lämmintä ja aurinkoa on kuulemma piisannut siellä päin maailmaa. Täällä puolestaan ollut hiukan viimaista ja koleaa.

Huomenna antaudun taas musiikille. Tapaan K:n heti aamulla ja hyppäämme metroon. No, emme me varsinaisesti hyppää kuitenkaan. Arvokkaasti astelemme. K:n kanssa pitää mennä visusti tarkalleen oikeaan vaunuun, joka pysähtyessään on niin ikään oikealla kohdalla ajatellen jatkotoimenpiteitämme. Yksin tehdessäni matkaa menen minne sattuu ilman laskelmia ja suurempaa organisointia. Siinä on seikkailun henkeä.

Ostan aina tiettyä maitoa, kun se kaupassa osuu hollille. Kaikkialla ei myydä. Valion rasvaton hyla-maito litran pakkaus. Olen kovin ilahtunut, kun jääkaapissani on sitä parastaikaa tasan kymmenen litraa! Että miksi ihmeessä? No, siksi, että ensiksikin se säilyy kuukausia ja toiseksi tarvitsen sitä, ja ainoastaan sitä, kapselikahviini. Siitä tulee mainio maitovaahto. Lisäksi sen rasvattomuus on hyväksi ja kaikissa syötävissä ja juotavissa missä mainitaan rasvaton-sana minua suuresti kiehtoo. Nyt ei pitkiin aikoihin tarvitse rahdata maitoa kotiin. Puolison sairauden aikana oli minulla tapana pitää monista mahdollisista ruokatarvikkeista isoakin varastoa kotona, koska kauppaan pääsyni oli erittäin rajallista. Nespresso-barista pitää parempana kapselikahviin kevytmaitoa. Kokeilin tietysti ja palauduin entiseen. Tämä oli blogini maito-osuus.
2 kommenttia:

 1. Niinpä. Niin voi Hulluilla Päivillä käydä. Minun ainoa kertani noilla päivillä on Tallinnan Stockmannilla ja se oli kyllä sellainen ruuhka-, ihmispaljous- ja tungoskokemus, että toista kertaa en arvitse kokea.
  Toivottavasti olet taas nauttinut konserteista. Leppoisaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marjatta. Olen minä nauttinut, kiitos. Ei voi olla nauttimatta. Samoin sinulle mukavaa viikonloppua.

   Poista