5. marraskuuta 2015

KIVA PÄIVÄ EILEN

Kirjahyllyyn tuli roimasti tilaa, kun aikamoinen määrä keittokirjoja lähti. Minulle jäi aivan tarpeeksi vielä. Keittokirjojen hakijat toivat ystävällisesti kiitokseksi kirjoista ranskalaista kuohuviiniä ja ihania ranskalaisia tryffeleitä. Maistoin jo jälkimmäisiä. Nam. Kiitoksia.

Tämän vierailun jälkeen lähdin stadiin. Ollessani Herkun kassalla tarttui käsivarteen joku ja kas, ystäväni A oli siinä. Vaimonsa L tuli myös ja tapaaminen silkkaa iloa täynnä. Hissillä kahdeksanteen ja suunnistimme Fazer Champagneen. Nautimme lasilliset Veuve Clicquotia. Ystäväni tarjosivat tämän jalon kuplivaisen minulle. Kiitos vielä kerran. Iltapäivä mennä sujahti mukavasti. Kotona olin, kun hämärä alkoi laskeutua kaupungin ylle.

Ei edes vakuutusyhtiöön suju asiat kuolemantapauksen takia mutkattomasti. Pitää mennä näyttämään virkatodistus, kun on ensin varannut vakuutusyhtiöstä audienssin. Byrokratiaa. Muutostani on tieto levinnyt. Nyt pommittavat puhelinmyyjät sähköllä. Olenko jo siirtänyt sähkön uuteen osoitteeseen? No en ole, kun en vielä siellä asu. Olisi hyvä tarjous, jos vaihdat. En vaihda, vanhalla mennään uudessakin. Ovat kuin hyeenat haaskalla.

Heräsin pieneen lihaskramppiin nyt aamulla. Hieroin vimmatusti ja se auttoi. Aina auttaa. Nukuin hyvin ja meninkin illalla vuoteeseen heti ensimmäisten nukkumisoireiden ilmaannuttua. Hyvä konsti. Tänään jatkan soittelemisia, lankapuhelin, sähkö, kustannusarvioita muuttofirmoista ja lopuksi vielä ilmoitukset puolison poisnukkumisesta muutamalle henkilölle. Italiaan olen jättänyt ilmoittamatta siksi, kun S-L väittää saavansa liian usein Suomesta jobinpostia. Nyt siis jälleen kerran. Sitten vielä S Tampereella, jolle ilmoittaminen tuntuu vaikealta ja miten hän siihen suhtautuu. On sairas ihminen.  Sitten  myös Hämeenlinnassa ystäväni P.  Kerrottava hänellekin. Murheellisia velvollisuuksia, joita ei parane paeta.

Kello käy seitsemää aamulla. Menen tiputtelemaan kahvia. Sen kanssa nautin vatruskan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti