12. joulukuuta 2014

JONNINJOUTAVAA AAMUTUIMASSA

Puolison verikokeen tulokset soitettiin minulle. Tulokset siksi normaaleja kaikin puolin, että voin rauhoittua.Yksi lääke lopetettiin taas kokonaan. Dosetti näyttää kovin erilaiselta muutenkin kuin vielä muutama kuukausi sitten. Lääkäri karsi joitakin melkein joutavina, jossa asiassa minäkin olin vienyt korteni kekoon. Kuten kaikki tiedämme, lääkkeet ovat kovaa myrkkyä. Vaihtoehtojakin on. Ruokavaliolla on moni itsensä parantanut. Tietyistä kasveista  saa myös apua ja nämä temput tietävät monet alkuasukaskansat syvällä viidakossa. Eihän noissa maisemissa terveyskeskuksiakaan ole, omalääkäristä puhumattakaan, jos ei lasketa poppamiestä.

Kuuntelen äänikirjaa maailman virheistä. Rydén Ruotsista kirjoitti asiasta ja se vasta mielenkiintoinen kirja on. Alussa heti kerrotaan virheestä, jonka Eeva teki Eedenissä haukatessaan käärmeen antamasta omenasta. Joku on sanonut sen olleen päärynän. Tai olisiko granaattiomena tai papaija? Virhe kuitenkin tapahtui, eikä kukaan tiedä, miten maailmankirjat olisivat, jos Eeva olisi kieltäytynyt käärmeen antimista. Toisen minulle hauskaksi mainitun kirjan aion ostaa.Ihan semmoisen käsissä pideltävän ja luettavan. Blogiystäväni Ulla kehaisi Minna Lindgrenin kirjoja vanhustentalon elämästä. Kuolema Ehtoolehdossa, Ehtoolehdon pakolaiset ja kolmantena Ehtoolehdon tuho. Aion käväistä Akateemisessa Kirjakaupassa. Kuitenkin vasta joulun jälkeen, koska inhoan ruuhkia ja tungosta ja kirja aiheuttaa kirjakaupassa juuri sen joulun aikaan.

Tilasin Herkusta ja tuovat ensi viikolla. Jää vähemmän minulle kannettavaksi, kun pääsen kaupungille vielä jouluviikollakin. Tosin tuuraajalle sopi vasta iltapäivällä. Arvatkaa, onko mitä hirmuisin tungos stadissa? On. Sekaan vaan. Näin ajattelin Kyproksessakin asettauduttuani ajajan paikalle auton oikealla puolella, kun en ollut vasemman puoleista liikennettä harrastanut vuosikausiin. Hetken keskityin ja sitten "sekaan vaan".

Että tämmöistä jonninjoutavaa tähän aikaan aamusta tänään perjantaina.

2 kommenttia:

  1. Minullakin on nuo kaksi Ehtoolehdon kirjaa. En tiennytkään, että kolmas on jo ilmestynyt. Lähdenkin heti kyselemään kirjakaupasta. Todella koukuttavia kirjoja ja herkullisia lukutuokioita antavia. Tykkään valtavasti.

    VastaaPoista
  2. Tiuku, ei taida se kolmas olla vielä ilmestynyt. Netistä sain nimen ja ilmestymisvuosi lienee 2015.

    VastaaPoista