19. tammikuuta 2012

LANKAPUHELIN JOTA EI OLE

Aikamoista lumihaibakkaa pihalla.Vein äsken roskat.Tuulee,lunta sataa ja muodostaa edellämainitun tuiverruksessa komeita kinoksia nurkkiin.Olen iloinen,että olimme eilen kaupungilla ja säästyimme tältä ilmalta.

Hain Klimtin lasit Villeroy&Bochilta mennessämme inva-autolla Stockmannille.Teimme ostokset ja tulimme kotiin.Sillä välillä oli lankapuhelin mykistynyt.Soitin tietysti ensin Elisaan,jonka liittymä se on.Tytteli toisessa päässä rapisteli tietokonettaan ja ilmoitti sitten,ettei minulla ole ollenkaan lankapuhelinta.Väitin vastaan kohteliaan kiivaasti ja pitelin toisessa kädessä lankapuhelinta,jota ei siis ole.Puristinkin vähän.Suljin puhelimen,ettei tarvitse myöhemmin katua sanomisiaan,mutta soitin uudestaan.

Toinen henkilö asioi nyt kanssani ja sai selville tiedoistaan,että kyllä minulla on Elisan lankapuhelin.Mutta mitään vikaa siinä ei pitäisi linjoissa olla heidän mukaansa.Soitin Soneraankin,sillä aloin epäillä taas heidän hommiaan.Lankapuhelimenihan on kytketty tietokoneeseen ja niiden yhteisessä Soneran modeemissa eivät kaikki valot palaneet.Sonera pesi kätensä ja sanoi kaiken olevan ok,mutta minun puhelinkoneessani vika.Yhtäkkiä modeemiin syttyivät kaikki valot ja lankapuhelin alkoi toimia.Siis se,jota minulla ei pitänyt olla.Eikä koskaan selvinnyt,miksi Elisan tytteli väitti näkevänsä koneeltaan,että minulla ei ole Elisan liittymää.

Elämä on taas reilassa,mutta Klimtin laseja en ole vielä pakkauksistaan purkanut.Tämän päivän hugi.Tein myös päätöksen eilen,että muutamme kauppareissutaktiikkaa ja alamme käydä ruokaostoksilla useammin.Eilen piti pyytää inva-auton kuljettajaa avittamaan kotiportaille asti.Oli niin kohtelias,että olisi tuonut ylös ,mutta sanoin hyvin selviäväni hissillä.Jonka tein.Kuten aina ennenkin.

Katselin illalla presidenttitenttiä kylmät väreet selkäpiissä.Jos ei olekaan ihan varmaa,että suosikkini saa pitää saavuttamansa etumatkan? Jos hänestä ei tulekaan presidenttiä? Haavisto ja Väyrynen kopistelevat jo kantapäillä.Tänään lisää vakuutteluja,kun kuvaruutuun tulee ykköseltä suuri vaalikeskustelu.Riikka Uosukainen on asiallinen toimittaja.Kysymykset ja keskustelun juontaminen saattaa Heikki Ali-Hokan kanssa olla kohteliaan asianmukaista.Jospa ei enää kysellä Soinin ajatuksia abortista eikä ehdokkaiden uskontotaustoja.Moneen kertaan puituja.

Taidanpa soittaa tänään pari puhelua lankapuhelimellani,joka taas on olemassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti