24. tammikuuta 2021

KEKSIONNEA AINA VAAN

 "You are  going to be surrounded with good luck" lukee onnenkeksissäni ja heti tuli lotossa 3+1 oikein ja se tietää kahden euron voittosummaa.  Ettäkö ei onnenkeksi tietäisi? Olen avannut ensimmäisen satsin kaikki kymmenen lausetta, eikä yhdessäkään luvata ikäviä. "Everything is possible if you  only believe in it". Jep! Avaaminen tietää sitäkin, että olen syönyt kymmenen vaniljalta maistuvaa keksiä ja se on tässä se huonompi juttu. "Ruokaa ei saa heittää pois", on opetettu ja keksit on siis syötävä. Jo kahdeksannen kohdalla aloin saada vaniljasta tarpeekseni.

Tänään HS kertoo, miten Lidlistä tuli menestyvä Lidl. Olin elämäni ensimmäisen kerran Marbellan Lidlissä, enkä ollut edes kuullut mokkomasta ketjusta mitään Suomessa. Lidl sattui olemaan lähellä hotelliamme ja piti illaksi saada jotain syötävää. Sitten niitä tuli myös Suomeen. Kului pitkä aika, kunnes täällä menin Lidliin. Sitä pidettiin, no,hiukan jotenkin paikkana, jossa ei käyty samalla meiningillä kuin Stockmannin silloisessa Herkussa. Ei kauniisti aseteltuja hedelmiä, ei luksustuotteita. Kaikki olivat pahvilaatikoissa vähemmän houkuttelevasti. Lidlejä levisi ympäri maata ja kansa otti omakseen. Nyt kun Lidliin menee, siellä on aina asiakkaita, joskus melkein tungokseen asti. Kaikki tietävät Lidlin, joka mainostaa myyvänsä halvinta ruokakassia. Taitaa muuten pitää paikkansa, vaikka en kovin hintatietoinen olekaan. Olen alkanut minäkin käydä entistä useammin Lidlissä. Sainhan onnenkeksitkin sieltä!

Unta en saanut taaskaan illalla normaalein konstein. Pyörin vielä kahden maissa kaikki temput tehneenä ja alkoi kyllästyttää. Otin siis unipillerin, tai oikeammin nyt puolikkaan, ja nukahdin. Kuuden tunnin yöuni oli aivan riittävä. On sunnuntain rauhallista. Vain jokunen lumityön tekijä siirtää lunta kaduilla sivummalle. Sulaisi ja hupenisi pois jo koko moska! Ei tietenkään, uutta luvattu.

Lukemisen puolelle tänään menee tämä päivä. Arséne Lupin loppumaisillaan ja sitten taas Miika Nousiaista. Ensi viikolla kirjakauppaan.Olen saamassa pöllöklubilaisena bonusta. 

Luin HS:stä senkin, että Teosto alkaa tutkia, oliko jotain filuria siinä, että presidentti Bidenin virkaanastujaisissa soitettiin pätkä Finlandiaa ja pantiin sävellys merijalkaväen majurin Ryan Nowlinin nimiin. Rikottiinko tekijänoikeuksia?
2 kommenttia:

  1. Enpä ole huomannutkaan tuollaisia keksejä Lidlissä käydessäni. Pitääkin seuraavalla kerralla katsoa tarkemmin. Minä käyn Lidlissä viikottain ja sieltä löytyy aika paljon hyvää tavaraa niin laatu- kuin hintasuhteessakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Neliskanttinen värikäs rasia. Fortune cookies."Today is your lucky day!"

      Poista