22. helmikuuta 2019

PÖLLÖKLUBI

Hämmästyksekseni sain tietää kuuluvani Pöllöklubiin. Mikä se on? En kuulu. Kun luin saamani postin huolellisesti, tiedän kuuluvani Pöllöklubiin. Saan bonusta! Kyllä kanta-asiakkaan uskollisuus kirjakauppaan kannattaa. Olin Suomalaisessa eilenkin. En ole koskaan lukenut Sinikka Nopolalta mitään.  Nyt alan lukea hankkimaani Onko teillä tämmöistä?. Takakansi lupaa kepeää huumoria ja siitähän minä tykkään. Seuraavan kirjaostokseni voinkin maksaa bonuksellani.

Ennen muinoin Suomen Kuvalehti tuli aina muistaakseni perjantaisin. Nyt torstaisin. Pääasia että tulee. Ja hyvä että on pysynyt asiapitoisena lehtenä ilman juoruja. Seiskaa näpräilen kampaajalla. En tiedä Seiskan levikkiä, mutta arvatenkin melkoinen, koska suomalaiset ovat uteliaita ja pitää tietää, kuka on kenenkin kanssa tai ei ole enää. Ystäväni K on näissä asioissa aika haka.

Yrittivät myydä Stockmannilla minulle 220 euroa maksavan silmänympärysvoiteen. Vaikka saatan olla hiukan hullu, niin en niin hullu. Suraavaksi kaunotarmyyjä, huoliteltu meikki, esitteli muutaman kympin halvempaa. En ostanut sitäkään. Ei autanut edes se, kun hän katseli asiantuntevasti silmänympäristöjäni ja sanoi niiden olevan hyvin hoidetut. En hennonnut sanoa, että juuri niitä en suuremmin hoitele, vaikka nyt olinkin hankkimassa voidetta. Lopulta myyjätär alistuneena näytti Estee Lauderin huomattavasti huokeampaa tuotetta ja sen ostin. Vaikka sekin 15ml tuntui tyyriiltä. Mutta purkki on silmäähivelevän kaunis.Kiinteyttä luvataan ja on dermatologisesti ja optalmologisesti testattu tuote siinä kauniissa hentoon lilaan vivahtavassa lasiastiassa kultaisine kansineen.

Istahdin kauppakeskuksen lepopakalla hetken. Kolme vanhempaa miestä lähietäisyydellä moittivat pankkitoimintaa. Käteinen raha häviämässä, kaikki hoituu tietokoneella, tiliotteita paperisina ei lähetetä, kaikki maksaa mitä pankki tekee. Olivat suorastaan suivaantuneita nykyaikaan. Muuten viriilejä äijiä. Menin Herkkuun ja maksoin käteisellä.

4 kommenttia:

 1. Suomalaisessa Kirjakaupassa toimii siis Pöllöklubi?! Minulle on sieltä tarjottu vain kanta-asiakaskortti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marjatta. Suomalaisen Kirjakaupan kanta-asiakkuus on nykyisin nimellä Pöllöklubi.

   Poista
 2. Hei

  Minullekin tuli Suomalaisesta tuota Pöllöpostia, mutta vilkaisin vähän ja heitin pois. Ostin joku aika sitten kaksivuotiaalle lastenkirjoja, kun oli 50 prosentin alennuksella, niin luulin, että tuo pöllöposti oli joku lastenkerho.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Tuula. Pöllöklubiin kannattaa liittyä, jos on kirjan ystävä. Hyvää kevättä.

   Poista