5. helmikuuta 2019

LOSKAA, LOSKAA ENEMMÄN LOSKAA

Kyllä vaan ähelsin itseni aamulla kauppaan. Matka ei ole pitkä mutta loskainen. Kunnialla selviydyin ja sain kaiken tarvitsemani muun muassa näkkileipää ja hedelmiä. Huomenna vääntäydyttävä vesijumppaan. On K:n mukaan tulossa kuivempaa ja pakastuvaa.  Selviydyn siitäkin. Olen optimistinen.

Kansan on vallannut suru. Eilen aamulla tuli uutinen Matti Nykäsen kuolemasta. Tv näytti ohjelmia, joissa hän on esiintynyt. Haastateltiin niitä ihmisiä, jotka hänet olivat tunteneet. Koko päivä meni muistellessa, tunteitten purkamisessa, shokin selvittelyssä. Sairauskohtaus miehen vei. Spekulointia. Myös näyttelijä Ismo Kallio lähti riveistämme. Näin se menee. Elämä.

Italiasta tuli imigranttivastainen kirje. Italiassa nuo asiat ovat jokapäiväisiä ja mahtavassa mittakaavassa. Sama ongelma kuin Suomessa: omiakin avuntarvitsijoita olisi. Mikään ei enää pysäytä tätä kansainvaellusta, paremman elämän etsimistä muista maista. Turhaa tapella tuulimyllyjä vastaan.

Itäkeskuksen Herkun remontti alkanut. Semmonen kilke ja kalke, työmiehiä, verhoja, joissa kerrotaan uuden ja ehomman tulosta. Joskus maaliskuun lopulla kuulemma valmistuu. Esimerkkinä pidetään Aleksin Herkun remonttia. Hieno tulee, sanotaan. Tämänhän tiesin haastateltuani Itiksen Herkun pomoa pari viikkoa sitten.

Alan nyt näpytellä maksettavaksi Stadin Slangin jäsenmaksua 2019. Sitten voinkin alkaa taas lukea. Menossa on kolme kirjaa vuorotellen. Huckleberry Finnikin vielä kesken. Laittelen seuraksi espresson.                                                                                                                                                                                                                         

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti