12. heinäkuuta 2018

YÖPAITAPÄIVÄ

Yöpaidassa eilen koko päivä. Oikeastaan aika nautittavaa olla niin kevyesti puettuna.Ripustin loputkin verhot. Keikuin tikapuitten nokassa ja sain kommelluksitta verhot tankoon renkaineen päivineen. Katselin tyytyväisenä työn tulosta ja sytytin kynttilöitä. Koti näytti aika viehättävältä.

Kestitsin toissa päivänä pari vierasta. Cappuccinot, suolaista ja makeaa purtavaa, mielekästä keskustelua. Virkistyin. Oli koirakin mukana. Se sai vain vettä. Illalla ennen nukkumaan menoa luin muutaman sivun Morsea. Komisario on rakastunut!  Mutta kohde on jo varattu. Miten jatkuu, se selviää lisää luettuani.

Tänäänkin kotona. Jos vaikka tauluja seinille...  Lounaaksi uunijuureksia. Tarkoittaa kasvispäivää, joka minulla aika usein on. Pysyttelen kuitenkin vahvasti sekaravinnon syöjänä. Semmoseksi on ihmisen hampaisto rakentunut.

Michael Portillon mukana eilen Saksassa. Frankfurtissa Goethe Housessa, jossa minäkin kerran. Seuraavaksi Espanjaan ja Barcelonaan, jossa kaupungissa en ole ollut. Kiitos tv:n matkaohjelmien olen sillä lailla nähnyt Gaudin arkkitehtuuria ja tiedän Picasson ajatelleen Avignonin naiset-maalauksessaan Barcelonan iloisia tyttöjä Avignonkadun bordellissa.

Jos vaikka jo huomenna aprikoosien hankintaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti