9. heinäkuuta 2018

OSTOSSUNNUNTAI

Eilen, vaikka sunnuntai olikin ja kartan kaupantekoja, olin K:n kanssa ostoksilla. Ensin matkustimme bussilla yhden pysäkin välin toiseen kauppakeskukseen. Piti saada valaisin keittiöön, kun entinen on rikottu muuttopuuhissa. Ostin. On Yki Nummen suunnittelema ja kovasti tämä 1960-luvun klassikkomalli mieleiseni. Eteisen valaisin onkin minulla omasta takaa, kunhan siihen tehdään pieni muutos.

Sitten menimme syömään  Suola & Pippuri-nimiseen ravintolaan ja ei olisi pitänyt. Kun vertaa Savotan antiin, niin ero kuin yöllä ja päivällä. K oli omaan annokseensa tyytyväinen tai sitten oli kohtelias. Jälkiruoka Talon juustokakku hiukan paikkasi pettymystäni, jota paikkausta vielä lisäsin Arnolds´ilta ostamillani donitseilla, joita en ole vuosiin maistanut. No, olivathan ne..... rasvaisia ja makeita. Tänään kiireesti takaisin laihdutusruotuun ravintolarikkaan viikonlopun jälkeen.

Tokmannin mainoksia olen tv:stä nähnyt. Olin K:n kanssa sielläkin. Vaikutti ihan kelvolta puodilta  laajoine tavaravalikoimineen. Taidan käydä Tokmannilla toisenkin kerran. Nyt on kotonakin käypä valikoima taulukoukkuja. Taulut yhä muuttopakkauksissaan ja nekin siis ripustusta vaille. Pitää alkaa ahkeroida. Verhorenkaat sain "omasta" kauppakeskuksesta, niin että ei kuin hommiin.

Semmonen ostospäivä eilen ja olinkin illalla aika kuitti. K varoitteli, etten ainakaan alkaisi huseerata verhojen kanssa. Ei olisi tullut mieleenkään. Uni maistui ja tänään uusi päivä tarmoa täynnä. Edessäni kuitenkin vielä rauhallisesti lattemuki ja ihmettelenpä vähän aikaa tässä maailman menoa ennen kuin ryhdyn toimeen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti