15. syyskuuta 2016

OUTOA MYYNTITOUHUA

Eilinen meni laiskotellen, vaikka ei ollutkaan Lasse Mårtensonin tapaan sunnuntai eikä haalarit nurkassa. Kunhan olin. Sain kuitenkin  puhelun Italiasta. S-L soitti ja kertoi kummia sikäläisestä sähköpostista. Olin kuulemma yrittänyt myydä hänelle jotain meilin kautta. Siinä oli aivan vieras sähköpostiosoite, nimeni vain oikein,, mutta S-L sen sai. Oli saanut myös eräältä toiselta suomalaiselta ystävältään. Kaiken huipuksi sähköpostissa hän itse yritti myydä itselleen! Varoittelin, että ei kaikkia tämän kaltaisia posteja avaisi. Jotain hämärää siellä nyt puuhataan. Puhelimitse tulleet viestit minulle loppuneet. Niissä luvattiin lähettää Nigeriasta miljoonia euroja, kunhan soittaisin annettuun numeroon. En soittanut ja jäin miljooniani paitsi. Pahus!

Tänään taas lietsuun ja maanantaista tulee todella kiireinen päivä. Helsinkiin!! Nyt kuitenkin lähden Itäkeskuksen kauppakeskukseen pasteerailemaan. Presidentti-luumut loppuneet ja niitä pitää saada lisää.

Malmin sairaala vastaa radiologi Riitta Korpisaaren saamaan kohteluun sairaalassa ja siinä sanotaan muun muassa, että "tervehtiminen on hyvää käytöstä". Minä en ainakaan huomannut Korpisaaren kirjoituksessa puhuttavan yhtään mitään tervehtimisestä. Eikä se olisi ollut koko asian ydin. Mutta kun sattuikin niin hassusti, että potilaana makasi lääkäri, niin sairaala on nyt vahvasti puolustuskannalla ja selityksiä piisaa.

Viimeisiä kesämäisiä päiviä mennään, mutta syksyltä tuoksuu. Italiassa vielä hellettä ja se on normaalia. Mutta kun Englannissakin vielä, niin se ei ole. Maahan sentään paljon pohjoisempana. Minua  pelottavat nämä oudot sääilmiöt, kun mikään ei ole kohdallaan. Eikä kiehdo sekään, että koivujen tilalla Suomessa huojahtelee palmujen lehvästö.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti