11. helmikuuta 2015

ETTÄ NÄIN TÄNÄÄN

Keskiolut jää kauppoihin, sanoo Keskustan Sipilä. No, ehtihän tuosta nousta jo aikamoinen äläkkä. Onneksi jää, koska en kuuna kullan valkeana usko, että moinen temppu raitistaisi tätä kansaa. Asenteiden on muututtava ja muistakaamme, miten Turmiolan Tommin kävi. Miten hänen kävi? Kiellot eivät aina ole parhaat keinot. Niin, että kyllä edelleenkin saamme ostaa keppanamme ihan tavallisesta ruokakapasta, kioskista ja bensa-asemalta.

HS kertoi Stockmannin tarjonneen myyjän töitä irtisanotuille. Voisikohan olla mahdollista, että ilman suurempia pasteerailuja myyjättömillä osastoilla asiakkaita alettaisiin taas palvella?

Kotisairaalasta käytiin. Kolme hoitajaa, joista yksi harjoittelijahoitaja. Hoitivat, mitä pitikin ja sanoivat, ettei paikka tulehtunut ole. Olin antanut puolisolle rauhoittavaa ja siitä en tykkää, että ihminen pannaan tokkuraan tieten tahtoen. Pitää olla kuitenkin realistinen ja onhan se potilaan parhaaksi, että päästään hoitamaan. Huomenna huumataan taas  Iho- ja Allergiasairaalassa. Aletaan selässä olevaa luomea jäädyttää. Silloin pitää olla aivan paikallaan.

Celiasta tilaan taas äänikirjoja. Bisquitia (lystiä Seppo Ahdilta), Panu Rajalaa (Olavi Paavolaisesta), Riitta Konttista (kirja kertoo Helene Schjerfbeckin, Maria Wiikin, Helena Westermarckin ja Ada Thilénin elinikäisestä ystävyydestä) sekä muutamia muitakin kirjoja.

Eipä tässä muuta. Kirjoitellaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti