10. syyskuuta 2020

ELÄMÄ ON YHTÄ ALLASKAAPPIA

 Ei yhden allaskaapin asennus niin yksinkertaista kyllä ole. Yksi mies kokoaa ja toinen asentaa. Ennen muinoin sama mies teki kaikkea. Ja miksi kaapin materiaali ei ole vettä kestävää materiaalia, kun sen paikka on aivan suihkun vieressä? En ikinä ole joutunut jokaisen suihkukerran jälkeen kuivaamaan kylpyhuoneen kalusteita! Idioottimaista! Kun on kuulemma, urakan työnjohtaja kertoi, olemassa vettä hylkivää materiaalia ja hintakin sama kuin tämän massakaapin. Olisi pitänyt miettiä hiukan tarkemmin ennen putkiremonttia.

Ryntäsin heti aamulla kauppojen auettua tekemään viikonlopun ostoksia. Piti olla passissa, jos allasmies soittaa. Mies, joka sitten soitti, kertoi tänään aloitettavan allaskaapin purkamisen paikoiltaan, sanoi työn jatkuvan huomenaamulla kello seitsemän. No ei tosiaankaan! Tänne ei tulla niin aikaisin. Menköön ensin herättämään jonkun muun ja myöhemmin tänne. Minua on alkanut kaduttaa vastaukseni isännöitsijän kysymykseen kaapin vaurioitumisesta suihkuvedestä. Olisi pitänyt antaa olla. Tosin kaappi olisi myöhemmin hajonnut kokonaan veden tunkeuduttua sen ytimiin. Tänäänkin vielä ihmettelen kaapin materiaalivalintaa! Jonkinlaista vedelle altista massaa suihkun alle!!! 

Nonnih, mies kävi, mittaili ja mittaili, pani mitat paperille, lupasi soittaa huomenna yhdeksän jälkeen ja lähti.  Tuli mieleen, että minun monitaitoinen isoisäni olisi vanhan kaapin ottanut heti pois, koonnut uuden ja laittanut sen paikoilleen.  Nyt on monta miestä työnjohtajaa myöten soitellut ja kaksi eri kaveria käynyt, eikä uusi kaappi ole vieläkään paikallaan. Tenttasin tätä tämänpäiväistä miestä ja yrityksessä on toista tuhatta työntekijää. Ja kuitenkin homma vaikuttaa hitaalta. Mies oli kuitenkin tänään aika fiksu. Hän ihmetteli, miksi eilinen mies ei pannut kaappia paikoilleen, kun vain kokosi uuden? Sas se!

Minua suuresti kuitenkin lohdutti se, että sain Stockmannin kosmetiikkaosaston ystävälliseltä myyyjältä taas lahjuksen ostosteni yhteydessä. Kaunis sininen meikkilaukku täynnä Biothermin tuotteita.  Kassakin vielä antoi Diorin parfyymia pikkuisen putkellisen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti