9. syyskuuta 2020

IKUISESTI ALLASKAAPPI

Allaskaappi, josta on ollut puhetta täälläkin, on nyt työn alla ja eteisen matto roskia ja puupölyä täynnä. Uuden kaapin kokoaminen tapahtuu maton päällä. Kokoajamies tuli kuten sovittu oli, mutta kun ei ollut tarvittavia työkaluja vanhan kaapin poistamiseen, meni pois ja lupasi tulla kalujen kanssa huomenna. Kurkkasi kuitenkin vanhaan kaappiin ja sanoi "hmmm, hmmm". Sitten soitti työnjohtaja ja sanoi tämänpäiväisen miehen tulevan uudestaan kokoamaan uuden kaapin saman tien, jota hommaa parastaikaa suoritetaan. Kun hän on saanut kaapin valmiiksi, lähtee ja huomenna tulee toinen mies poistamaan vanhan kaapin ja panee uuden tilalle. Tähän tarvitaan putkimies, sanoi työnjohtaja, eikä tämä mies ole sitä lajia. Voi hyvät hyssykät! Miksi ei kokoajamies ja putkimies voi olla samassa persoonassa?



Nyt hän lähti ja vei suurimmat roskat mennessään. Pitää matto minun kuitenkin imuroida.  Piti lähteä myös asioille, mutta jätän huomiseen, kun oletan, että putkimies selviytyy urakastaan sopivan nopeasti. Koottu kaappi on olohuoneen matolla tietyssä asennossa ja toivon ettei siitä valu  mitään. Nyt kuitenkin syön, kun oletan ettei tänne tule tänään enempää miehiä. On lounasaika. Taidan ottaa lasillisen viiniä aterian kanssa.

Espanjassa edelleen A:n mukaan mukavan lämmintä. Meillä ei, eikä talokaan ole vielä näköjään lämmityksen tarpeessa. Minusta nimittäin olisi. Kynttilät, villatakki ja yöllä paksu peitto pitävät lämpimänä.

Hyvää ruokahalua minulle.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti