31. maaliskuuta 2020

REKLAMAATION PÄIVÄ

Viikko  sitten piti saamani kahvikapseleita Nespressosta kotiin tuotuna ja Postin toimittamana. Ei toimitettu. Soitin kolmena eri päivänä ja aina luvattiin sinä päivänä panna paketti tulemaan. Ei tullut minään niistä. Tänään soitin Postin reklamaatio-osastolle ja julkitoin pettymykseni Postin toimintaa kohtaan. Kerroin kaiken juurtajaksain melkein pikkumaisen tarkasti. Tämä virkailija vaikutti ammattitaitoiselta ja ystävälliseltä ja löysikin pian koneelta pakettini ja puhelinkeskustelut. On toki ruuhkaa kotiinkuljetuksissa ja sen ymmärrän, mutta miksi aikaisemmat virkailijat suorastaan valehtelivat, että paketti  "tulee varmasti tänään"? Pahoittelua ja MELKEIN anteeksipyyntö. Tämä virkailija lupasi selvittää syyt Postin käytöksestä ja lupasi minulle hyvitykseksi postimerkkejä. Kiitin häntä ja pikkuisen kehuinkin. Ehkä nyt uskon, että paketin tuoja soittaa ja sovitaan tuontiaika. Kun tilasin pari vuotta sitten Nenäpäivän neniä, niiden saaminen oli mutkatonta. Tosin hain itse paketin Postista. Nyt ulkona liikkuminen ihmisillä rajallista koronaviruksen takia.

Olen kuitenkin taas menossa kauppaan. Lohdutan itseäni valmistamalla jonain päivänä ahvenanmaalaista pannukakkua ja toisena päivänä italialaista leipävanukasta. Kumpaisenkin tekemisestä vuosia. Tekisi mieli myös fenkolisalaattia mintun kera, mutta sitä myöhemmin. Nyt on makean nälkä. Kunhan saan kaikki tarvikkeet. Ostoslista on pitkä.

Passista tein eilen sähköisen anomuksen. Saas nähdä, onnistuinko. Aianakin maksu meni tililtä. Poliisi sitten aikanaan informoi, kun voin hakea kioskista. Nyt olen hyvin tyytyväinen eilisen ja tämän päivän aikaansaannoksiini. Aurinkokin ihan helottamalla paistaa ja taivas niin sininen. Pikkupakkasessa mennään.

Ei kuin suihkuun, julkisivu kuntoon ja menoksi.

2 kommenttia:

  1. Posti vaikeudet ovat jo normi. Oikein saa ihmetellä jos joku lähetys onnistuu. Kiva kun jaksat kirjoitella, piristystä tylsiin päiviini :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sari, kiitos kommentista. Yhä tässä odotellaan Postin soittoa. Jos vaikka jo tänään...

      Poista