12. kesäkuuta 2019

ONNEA SYNTYMÄPÄIVÄSANKARILLE

Lähdössä muutaman tunnin kuluttua syntymäpäiville. Juhlakalu täyttää 469 vuotta. Espan lavan tuntumassa puolille päivin ja sitten vaikka minne. Ainakin lounaalle jossain välissä. Koko päivä kuluu rattoisissa merkeissä. Helsingin historiasta esitelmiä Kaupunginmuseossa, mukana muun muassa Matti Klinge. K soitti eilen ja päätimme treffata.

Sain Thesleffin kirjan luettua loppuun. Mahtui juuri ja juuri hyllyyn. Luovuin monista kirjahyllyistä muuton yhteydessä ja nyt olisivat olleet tarpeen. Mistä lisätilaa tuleville kirjoille? Lattialle?

Ostin toisenkin begonian parvekkeelle. Hortensia on paisunut. Piti siirtää taaemmaksi. Komea se on. Olen istunut ihailemassa minipuutarhaani. Nyt lipittelen cappuccinoa herättyäni jälleen kerran ennen aamuviittä. Nukuttua tuli kuitenkin kuutisen tuntia. Riittää.

Katsoin Joanna Lumleytä hänen silkkitiellään. Georgia, Azerbaidzan, Kaukasuksen vuoret...  Aina jossain kaukana. Miellyttävä matkaopas! Eikä tule ajatelleeksi, että näkymättömissä rouvaa seuraa valokuvaajien, järjestäjien ja ehkä turvamiestenkin joukko.

Minä teen tänään matkan kymmenen kilometrin päähän ja luultavasti kirjoitan siitä jutun blogiini.


2 kommenttia:

 1. Varmasti sulla on ollut kiva ja mielenkiintoinen päivä, jota vielä sääkin on suosinut.
  Mitä jos huomenna marssit kirjahyllykauppaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, Marjatta, eilinen päivä oli kivoista kivoin. Harkitaan kirjahyllyongelmaa.

   Poista