7. kesäkuuta 2019

KIRJOITAN SILTI

Tänään ei minun pitänyt kirjoittamani, mutta kun heräsin puoli viisi aamulla, niin paneudun tänäkin aamuna puuhasteluun läppärillä.

Olen lähdössä kyläilemään. Bussilla. En kuitenkaan Helsingin ulkopuolelle eli käytän vyöhykkeitä AB. Eilen niin lämmintä, että minullekin tuli kuuma kävellessä. Olisi ollut parempi jäädä kotiin ja olla tuhlaamatta Tommy Hilfigeriin. Liha on niin heikko. Mutta onhan se niin ihana kapistus sentään!

Uusi hallitus on luvannut lisää poliiseja. Saammeko myös palomiehiä? HS kertoo, että näistä kavereista on pulaa. Pyromaanit ovat riemuissaan. Saas nähdä, miten Suomen käy Antti Rinteen johdolla? Akkavalta hallituksessa.

Helsinki-päivän 12.6. ohjelmaa oli kaupungin talouksiin jaettavassa Helsinki-lehdessä. On muuallakin menoa ja menininkiä kuin Espan puistossa. Pitkin Stadia. Minä kuitenkin keskityn juuri Espan tapahtumaan ja parkkeeraan itseni hyvissä ajoin Espan lavan tienoille. Puolilta päivin julkistetaan Stadin Friidu ja Stadin Kundi. Stadin Slangi on tapahtuman primus motor alun perin vuosia sitten. Vuonna 1996 valittiin ensimmäiset Friidu ja Kundi, Eeva-Riitta Siitonen ja Kari Rahkamo. Yhdistys perustettu vuotta aikaisemmin. Ideaa alettiin työstää 1990-luvun alussa ja isinä toimivat  Voitto Sulander ja Klaus Bremer. Tänä vuonna Stadin Slangi on 24v. Uusia jäseniä otetaan vastaan mielellään.

Jospa tekisin vielä kahvia lisää. On hyvää aikaa. Aamu vielä. Lämmin päivä jälleen tulossa. Mikäpä on ihmisen ollessa!
2 kommenttia: