23. kesäkuuta 2018

JUHANNUSHEILA

Otin osaa testiin! Kuka olisi mieluisin ja sopivin juhannusheila? Testin tulos oli vakuuttavasti sitä mieltä, että pääministeri Juha Sipilä! Mitäs siitä sanotte?

Ella Kannisen ohjelman Kesäksi kotiin. Vieraina Kannisella Eppu ja Kurt Nuotio Berliinistä. Kurt Nuotio oli naimisissa aikaisemmin nyttemmin edesmenneen lapsuudenystäväni kanssa. Nykyinen puoliso on Eppu Nuotio. Kummatkin kiinnostavia henkilöitä. En ole aikaisemmin tätä Ella Kannisen ohjelmaa nähnytkään. Odotan seuraavia mielenkiinnolla. Joitakin Kannisen matkadokumentteja Italiasta, hänen nykyisestä asuinmaastaan, olen katsellut.

Tuuli suhisi eilen voimalla pihakoivuissa. Lehtien kahina oli melkoista meteliä. Kuuntelin parvekkeella. Hetken myös ajattelin, jos puista joku kaatuu taloon päin, mitä tapahtuisi? Ikkunat ainakin rikki oksien rytinässä ja rungot tekevät seinään lommoja. Pysyivät pystyssä. Teki mieli lähteä ulos tuuleen. Jätin menemättä.

Illalla katselin Robin Hood-leffaa tai oikeammin yöllä. Vahvoja miehiä, rakkautta Sherwoodin pöheikössä, ankaraa sotimista, komeaa nuolisadetta, uskollisuutta Richard Leijonamieltä kohtaan...  Tämä kaikki edelsi sitä, kun Robin Hood velikultineen alkoi ottaa rikkailta ja antaa köyhille. Mutta se on jo toinen tarina.

Ryhdyn tästä nyt juhannuspäivän viettoon. Menen suihkuun, sijaan vuoteeni, mutta en käy.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti