22. syyskuuta 2019

VALOKUVA LÄHTI ARVIOITAVAKSI

Pieniä muutoksia tietokoneen ohjelmissa ja tässä taas naputtelen. Työn ohessa ja sen jälkeen P-D:llä ja minulla oli hauskaa, jota kesti iltamyöhäiseen asti. Kiitos. Lotossa en voittanut mitään, vaikka odotukset taas korkealla. Täällä asutaan.

Lollo Rosso on alkanut vanhasta varresta kasvaa. Saisi jo pari lehteä, mutta maltan odottaa. Hieno juttu tämänlaatuinen kotikasvatus keittiön pöydällä rehevän persiljan katveessa. Keikun vielä yöpaidassa, vaikka alkaa olla keskipäivä. Pukeudun kyllä kunhan kerkiän. Ulos en aio. Parveketta pitäisi alkaa panna talvikuntoon. Tarkoittaa, että tyynyt pois ja suojaan. Muuta en tee. Begoniat vielä kovasti voimissaan runsaine kukkineen. Kastelut kuitenkin jo harventuneet.

Lähetin P:D:n avustuksella kuvan valokuvasta Kaupunginmuseoon, jota sikäläinen tutkija pyysi nähdäkseen kelpaako vai onko jo samanlaisia kuvia entuudestaan. Jos ei halua, panen seinälle. Äidin isä on kuvan mesjoukossa ja melko varmasti luulen tunnistaneeni. Hän ei kuitenkaan näytä lapsena tuntemaltani papalta, joka kutsui minua "palleroksi". Kuvan aikoihin en ollut vielä syntynytkään ja äitinikin oli aivan pieni lapsi.

Tänään siis oleilua ja lukemista., tv:tä ja helppoa ruokailua, kun eilisestä jäi. Laiska sunnuntai. Alankin tästä sen viettoon tuota pikaa. En aina ole varma  yhdyssanoista, mutta onhan minulla Google. "Tuota pikaa" kirjoitetaan erikseen.


1 kommentti:

  1. Hyvää päivää ystäviä, nimeni on Antonio Laura Lund-Ruotsista, olen lääkäri ammatin mukaan, 45-vuotias. Lukekaa ystävällisesti todellisen elämäni todistukseni siitä, kuinka palautin takaisin rakkauden ja luottamuksen avioliittooni, minulla on hyviä aikomuksia siitä, että nämä tiedot auttavat tätä lukevaa henkilöä parantamaan sydäntä ja palauttamaan kadonneen rakkaussuhteen 2 päivän kuluessa. Stoy voi olla samanlainen, olin naimisissa Antonio kanssa neljä vuotta, viime kuussa hän hajosi kanssani, tein kaiken saadakseni hänet rakastamaan minua, mutta kaikki mitä tein oli turhaan, halusin häntä takaisin niin paljon, koska meillä oli kaksi pientä lasta yhdessä ja rakastan häntä niin paljon, etten voi elää ilman häntä, kysyin häneltä kaiken, tein lupauksia, mutta hän kieltäytyi. Selitin ongelmani kollegalleni työssä, hän on hyvä ystäväni ja hän kehotti minua ottamaan mieluummin yhteyttä rakkauden oikeinkirjoittajaan, joka voisi auttaa minua rakkauden palauttamisessa, mutta olen sellainen henkilö, joka ei koskaan ajatellut, että rakkauden loitsun osuus oli olemassa tai voi toimia, minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin kokeilla sitä, lähetin sähköpostia minulle oikeinkirjoituskanavan yhteystiedot, jotka hän antoi minulle ja harvoille kunnille, kun sain vastauksen. Dr.Oduduwa kertoi minulle, että hän voi auttaa minua palauttamaan mieheni, se oli Ei hätää siitä, että kaikki menee hyvin ennen kolme työpäivää, seurain huolellisesti kaikkia hänen ohjeita siitä, mitä minun tulee tehdä kotona keskiyön rakkausloitsun rukouksen aikana. Oduduwa käynnisti rakkauden oikeinkirjoituksen osan ilmaan ja yllättäen toisena päivänä se oli noin klo 6.00. Aviomieheni rakkauspartneri soitti minulle matkapuhelimella, olin niin yllättynyt, koska aviomieheni on kieltäytynyt soittamasta minulle tai lähettämästä minulle tekstejä viimeisen kolmen viikon ajan, yhtäkkiä hän soitti pyytääkseni anteeksi ja sanoi, että hän palaa kotiin käymään luokseni ja lapseni pian. Siitä päivästä lähtien, kun hän soitti minulle, hänellä on ollut soittoääni ja tekstiviestejä minulle joka päivä, tänään hän soitti, että vastasin puheluun ja hän sanoi taas, että hän on niin pahoillani kaikesta, mitä tapahtui, että hän halusi minun antaa anteeksi ja palata hänelle. rakkauden kumppanina, että hän rakastaa minua niin paljon. Olen niin onnellinen, ja vasta tänään aloimme elää onnellisina yhdessä perheenä. syvällinen kiitollisuuteni menee Dr.Oduduwalle hänen lahjallisista voimistaan ​​palauttaa rikkoutunut avioliitto ja palauttaa entinen rakkauskumppani 2 päivän kuluessa rakkauden oikeinkirjoitusrukoukseen, joka toimii. Suosittelen häntä vilpittömästi kaikille, jotka etsivät kiireellistä rakkauden palauttamista (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

    VastaaPoista