17. syyskuuta 2019

LOLLO ROSSOA JA PARFYYMIA

Luin jostain, että kaupasta ostetun ruukkusalaatin saa uudestaan kasvamaan. Odottelen nyt rehevää Lollo rosso-pensasta. Stockmannilla ollessani sorruin. Voi minua. Olin jo läpäissyt kosmetiikkaosaston mitään ostamatta, kun pyörsin takaisin. J´adore Dior parfyymi. Voi minua, vielä kerran. No, onhan jo pullokin kaunis, lasia ja kultaa. Sain lahjaksi Diorin tuotteita vaaleanpunaisessa pienessä pussukassa. Hyvän asiakkaan lisä. Luumukauppiaan kanssa torilla rupattelin tovin ja ostin luumujen lisäksi Malviina-mansikoita. Ehkä jo viimeisiä. Kotimatkalla piti niistää monta kertaa kuten aina tähän aikaan vuodesta. Naapuri, josta en pidä, tuli vastaan ja kun tervehti, pitihän minunkin. Koetin kyllä välttää olemalla kokonaan huomaamatta, katselin muualle. Töräytti inhoamani "moin" korvani juuressa, etten voinut olla kuulematta. Minun suustani tuli "päivää". En käytä moi-sanaa kuin aivan hyville ystävilleni. Vieraat ihmiset ansaitsevat vanhan kunnon päivää-tervehdyksen. Puhelimessa saatan joskus sanoa puhelun loppuessa "kuulemiin". Se  saa yleensä aikaan pienen tauon ja sitten "eh-ääh", eikä muuta.

Patterit haaleat tänä aamuna, jippii!! Hyvä niin. Edelleen kuitenkin sisällä pukeuduttava lämpimästi. Ei enää paljasjaloin yöpaitahiippailua. Kyllä nyt jo on ikävä kesää. Näinhän se aina menee tässä maassa. Juon kesää muistellen kuin itseäni kiusaten masokistisen halun vallassa kahvia saksalaisesta varsan- tai vuohenkellomukista.  Yritin tarkistaa värikuvakasviosta. Luonnossa tunnen vain harakan- ja kurjenkellon.

Tänään kotona. Pyykkipäivä. Kun puuhastelee, ei ole vilu. Imurointi olisi tällä säällä poikaa. Muutenkin tarpeen, huomaan ma. Niin että eiköhän aloiteta.2 kommenttia:

  1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Hyvää päivää ystäviä, nimeni on Antonio Laura Lund-Ruotsista, olen lääkäri ammatin mukaan, 45-vuotias. Lukekaa ystävällisesti todellisen elämäni todistukseni siitä, kuinka palautin takaisin rakkauden ja luottamuksen avioliittooni, minulla on hyviä aikomuksia siitä, että nämä tiedot auttavat tätä lukevaa henkilöä parantamaan sydäntä ja palauttamaan kadonneen rakkaussuhteen 2 päivän kuluessa. Stoy voi olla samanlainen, olin naimisissa Antonio kanssa neljä vuotta, viime kuussa hän hajosi kanssani, tein kaiken saadakseni hänet rakastamaan minua, mutta kaikki mitä tein oli turhaan, halusin häntä takaisin niin paljon, koska meillä oli kaksi pientä lasta yhdessä ja rakastan häntä niin paljon, etten voi elää ilman häntä, kysyin häneltä kaiken, tein lupauksia, mutta hän kieltäytyi. Selitin ongelmani kollegalleni työssä, hän on hyvä ystäväni ja hän kehotti minua ottamaan mieluummin yhteyttä rakkauden oikeinkirjoittajaan, joka voisi auttaa minua rakkauden palauttamisessa, mutta olen sellainen henkilö, joka ei koskaan ajatellut, että rakkauden loitsun osuus oli olemassa tai voi toimia, minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin kokeilla sitä, lähetin sähköpostia minulle oikeinkirjoituskanavan yhteystiedot, jotka hän antoi minulle ja harvoille kunnille, kun sain vastauksen. Dr.Oduduwa kertoi minulle, että hän voi auttaa minua palauttamaan mieheni, se oli Ei hätää siitä, että kaikki menee hyvin ennen kolme työpäivää, seurain huolellisesti kaikkia hänen ohjeita siitä, mitä minun tulee tehdä kotona keskiyön rakkausloitsun rukouksen aikana. Oduduwa käynnisti rakkauden oikeinkirjoituksen osan ilmaan ja yllättäen toisena päivänä se oli noin klo 6.00. Aviomieheni rakkauspartneri soitti minulle matkapuhelimella, olin niin yllättynyt, koska aviomieheni on kieltäytynyt soittamasta minulle tai lähettämästä minulle tekstejä viimeisen kolmen viikon ajan, yhtäkkiä hän soitti pyytääkseni anteeksi ja sanoi, että hän palaa kotiin käymään luokseni ja lapseni pian. Siitä päivästä lähtien, kun hän soitti minulle, hänellä on ollut soittoääni ja tekstiviestejä minulle joka päivä, tänään hän soitti, että vastasin puheluun ja hän sanoi taas, että hän on niin pahoillani kaikesta, mitä tapahtui, että hän halusi minun antaa anteeksi ja palata hänelle. rakkauden kumppanina, että hän rakastaa minua niin paljon. Olen niin onnellinen, ja vasta tänään aloimme elää onnellisina yhdessä perheenä. syvällinen kiitollisuuteni menee Dr.Oduduwalle hänen lahjallisista voimistaan ​​palauttaa rikkoutunut avioliitto ja palauttaa entinen rakkauskumppani 2 päivän kuluessa rakkauden oikeinkirjoitusrukoukseen, joka toimii. Suosittelen häntä vilpittömästi kaikille, jotka etsivät kiireellistä rakkauden palauttamista (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

    VastaaPoista