21. syyskuuta 2019

NYT JAZZIA JA ENSI VIIKOLLA STRAVINSKYA

Duke Ellington soi taustalla ja minä kirjoitan muutaman rivin. P-D tulossa avittamaan tietokonen kanssa, kun teknilliset taitoni eivät riitä ja hän on asiantuntija. Aterioitsemme yhdessä. Kattasin jo pöydän. Ostin kaikki valmiina. Ne ajat takana päin, kun viitsin ja viitsin paljon. Nyt viitsimiseni rajautuu pakollisiin tehtäviin. Niistä en laista.

Ensi viikolla on HKO:n kenraali.  Siitä alkavat syksyn musiikkituokiot livenä. Voi kääriytyä säveliin kaikki aistit valppaana toivon, että jatkuisi loputtomiin. Ja että vaikka kenraalissa ollaankin, kapellimestari ei katkaisisi soitantaa kovin usein neuvoillaan. Yleensähän kenraaliharjoitus on jo aika valmis esitys saman päivän iltana esitettäväksi.

A:sta ei ole viikkoihin kuulunut mitään. Ensin oli ikioma vesivahinko keittiössä ja sitten luontoemo järjesti koko Valenciaa koskevan. Toivottavasti kaikki on hyvin. Laitan kysyen.

Aloitin ostamani Antti Tuurin kirjan lukemista. Kertoo Ruotsin maahanmuuttajista, etupäässä suomalaisista. Mitä suomalaisuus siellä on? Ylenkatsotaanko? Kohdellaanko samoin kuin meistä monet tänne muuttaneita kohtelevat? Toki maahanmuutto on hurjasti laantunut sitten alun. Suomea ei ehkä enää koeta miksikään Eldoradoksi.


1 kommentti:

  1. Hyvää päivää ystäviä, nimeni on Antonio Laura Lund-Ruotsista, olen lääkäri ammatin mukaan, 45-vuotias. Lukekaa ystävällisesti todellisen elämäni todistukseni siitä, kuinka palautin takaisin rakkauden ja luottamuksen avioliittooni, minulla on hyviä aikomuksia siitä, että nämä tiedot auttavat tätä lukevaa henkilöä parantamaan sydäntä ja palauttamaan kadonneen rakkaussuhteen 2 päivän kuluessa. Stoy voi olla samanlainen, olin naimisissa Antonio kanssa neljä vuotta, viime kuussa hän hajosi kanssani, tein kaiken saadakseni hänet rakastamaan minua, mutta kaikki mitä tein oli turhaan, halusin häntä takaisin niin paljon, koska meillä oli kaksi pientä lasta yhdessä ja rakastan häntä niin paljon, etten voi elää ilman häntä, kysyin häneltä kaiken, tein lupauksia, mutta hän kieltäytyi. Selitin ongelmani kollegalleni työssä, hän on hyvä ystäväni ja hän kehotti minua ottamaan mieluummin yhteyttä rakkauden oikeinkirjoittajaan, joka voisi auttaa minua rakkauden palauttamisessa, mutta olen sellainen henkilö, joka ei koskaan ajatellut, että rakkauden loitsun osuus oli olemassa tai voi toimia, minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin kokeilla sitä, lähetin sähköpostia minulle oikeinkirjoituskanavan yhteystiedot, jotka hän antoi minulle ja harvoille kunnille, kun sain vastauksen. Dr.Oduduwa kertoi minulle, että hän voi auttaa minua palauttamaan mieheni, se oli Ei hätää siitä, että kaikki menee hyvin ennen kolme työpäivää, seurain huolellisesti kaikkia hänen ohjeita siitä, mitä minun tulee tehdä kotona keskiyön rakkausloitsun rukouksen aikana. Oduduwa käynnisti rakkauden oikeinkirjoituksen osan ilmaan ja yllättäen toisena päivänä se oli noin klo 6.00. Aviomieheni rakkauspartneri soitti minulle matkapuhelimella, olin niin yllättynyt, koska aviomieheni on kieltäytynyt soittamasta minulle tai lähettämästä minulle tekstejä viimeisen kolmen viikon ajan, yhtäkkiä hän soitti pyytääkseni anteeksi ja sanoi, että hän palaa kotiin käymään luokseni ja lapseni pian. Siitä päivästä lähtien, kun hän soitti minulle, hänellä on ollut soittoääni ja tekstiviestejä minulle joka päivä, tänään hän soitti, että vastasin puheluun ja hän sanoi taas, että hän on niin pahoillani kaikesta, mitä tapahtui, että hän halusi minun antaa anteeksi ja palata hänelle. rakkauden kumppanina, että hän rakastaa minua niin paljon. Olen niin onnellinen, ja vasta tänään aloimme elää onnellisina yhdessä perheenä. syvällinen kiitollisuuteni menee Dr.Oduduwalle hänen lahjallisista voimistaan ​​palauttaa rikkoutunut avioliitto ja palauttaa entinen rakkauskumppani 2 päivän kuluessa rakkauden oikeinkirjoitusrukoukseen, joka toimii. Suosittelen häntä vilpittömästi kaikille, jotka etsivät kiireellistä rakkauden palauttamista (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

    VastaaPoista