18. lokakuuta 2017

EN OLE FANAATTINEN TASA-ARVON KANNATTAJA

En taaskaan ymmärrä! Jotkut vanhemmat eivät kutsu lapsiaan pojiksi tai tytöiksi tässä minusta kummallisuuksiin menneessä tasa-arvon kasvatuksessa. Mitä siis vastata, jos kysytään sukupuolta tyttö vai poika? 

Liikennemerkit myös muutetaan sukupuolineutraalisiksi. Iltasanomissa siitä juttu. Kuvat, joissa ihmisiä, muuttuvat tikku-ukoiksi, sanoo lehti. No mutta, jatkaa, siinähän on sana "ukko". Voi hyvät hyssykät sentään, sanon minä. Mitä varten me emme voi olla kuten ennen, naisia ja miehiä? Olen ennenkin täällä maininnut, etten itse ole mikään fanaattinen tasa-arvon kannattaja. Tietyissä asioissa kyllä ja vahvasti, mutta naurettavuuksiin asti en suostu. Tasa-arvo ei kuitenkaan yllä aivan kaikkeen. Meillä ihmisillä on aina se pieni ero toisiimme nähden tuolla alapäässä. Kun lapsi syntyy, katsoo kätilö, kumpaa sukupuolta lapsi on ja sanoo sen ääneen. Mitenkäs nyt sitten toimitaan? Ilmoittaako synnytysavustaja ihmisen syntyneen? Minä kuulun siihen ikäluokkaan, jonka sukupuolisuus aivan taatusti ilmoitettiin putkahdettuani tähän maailmaan äitini kohdusta. Ja olen iloinen siitä, että kerrottiin minun olevan tyttö, niin... no... nainen nykyisin jo. On myös muunsukukupuolisia ihmisiä, mutta se ei kuulu nyt tähän juttuun.

Kavahdan tätä sukupuolineutraalisuutta ja siitä syntynyttä ja paisunutta kiihtyvää keskustelua. Liikennemerkitkin kun pitää muuttaa neutraaleiksi!!! Menen nyt kahvikoneen kimppuun ja juon mukillisen kahvia rauhoittuakseni ja aloittaakseni uuden päivän ja koko päivän ihan naisena.

Eilen lietsussa melkein koko päivän ja sama tahti tänään. Eikös joku ole sanonut, ettei vierivä kivi sammaloidu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti