22. maaliskuuta 2013

AURINKOA JA VALOA

Jee,jee,aurinko paistaa.onhan se siis niin somaa että.Minätyttö vien roskat jo pikkukengissä.No,hiukan on jäätä ja lunta polulla,mutta kyllä niistä selviää,kun ei pane juoksuksi.Ja enhän minä pane.Pääsiäisenä jo kesäaikaan.Sitten sukellamme täyttäpäätä huhtikuuhun.

Sosiaaliohjaajani kävi tänään.Päivitettiin asiat ja juotiin kahvia.Olin tehnyt pieniä voileipiä ja ne sai kehut.Ekbergin sitruunakakku jäi koskematta.Puoliso käyttäytyi hyvin,kun kunnan virkamies kävi makuuhuoneessa oikein tervehtimässä aivan virkansakin puolesta,että hoidokki on ja hengittää.

Posti toi kortin Roomasta.Kuvapuolella muinaisille roomalaisille jumalille pyhitetyn temppeli Pantheonin kupoli pyhäkön sisäpuolelta kuvattuna.Ystäväni miehineen oli taas kerran visiitillä maan pääkaupungissa.Samaan aikaan oli uusi paavi astunut virallisesti virkaansa ja kaupunki täynnä asiaan vihkiytynyttä väkeä.

Nyt käy vähän sääliksi "Proffaa",kun hyökätään Panu Rajalaa vastaan joka tuutissa.Miksi kirjoitti tämmöisen kirjan? Miksi kuvaa entisen vaimonsa alastonta kroppaa? Miksi mustamaalaa koko kansan laulajaidolia? Ja voi mitenkä se avioliitto olikin niin ankeaa,kun kirjailijan piti kaiken aikaa peitellä sivistyneisyyttään,koska silloinen vaimo ei ollut lukunaisia ja olisi tuntenut ehkä alemmuutta.Nyt minäkin tuumaan,että tirkistelyähän tämän kirjan lukeminen taitaa olla.No,Arto Nybergin ohjelmassa Rajala oli sitä mieltä,että kun on kirjailija,niin kirjailija kirjoittaa.Koston miekka on viuhunut.Heidi kysyy blogissaan,kuka enää uskaltaa solmia Rajalaan suhdetta? Mitä suhdetta? Kaverihan on nyt onnellisesti naimisissa naisen kanssa,jonka  seurassa voi olla sivistynyt ja älykäs.Mitä muuta voi mies kaivata?

Odotan kuin kuuta nousevaa ensi maanantaita.Pääsen asioille ja kunnon ruokakauppaan liki kahteen viikkoon. Suunnilleen noin metrin pituinen puutelista mukana.Partakoneeseen teräosia,pesula,apteekki,lamppuja parin viikon ruokatarpeen lisäksi ym ym. Jos ei olisi tuuraajaa,olisin lirissä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti