8. toukokuuta 2011

ÄITIENPÄIVÄNÄ

Tämätyttö se vaan skrivaa näin Äitienpäivänäkin.Ja mikäs on kirjoittaessa.Aurinko paistaa ja asteet mittarissa kertovat suhteellisen lämpimästä päivästä.Ei eilenkään hullumpaa rannalla.Laskin kuutisenkymmentä valkoposkihanhea.Meteli aikamoista,kun yhtäkkiä nousivat kaikki lentoon.Suhina melkoista.Korkeasaari veti väkeä.Sinne menevät veneet ihmisiä täynnä.Huviveneitäkin jo käytössä ikään kuin kokeeksi kesää odotellessa.Olo oli leppeää ja tuuli lempeää auringon leikkiessä aalloilla. Joku antoi ilmaista lentonäytöstä taivaalla.Pienkone teki silmukoita,nousi pystysuorassa ylöspäin kääntyen taas jyrkkään laskuun.Harjoiteltiinko siinä vai ilakoitiinko aivan silkasta riemusta taivaan sinessä?

Keskustelin eilen myös jälleen vastapäisen talon englannin kielisen asukkaan kanssa,joka taas ilmestyi kissansa kanssa tämän talon lasten leikkipaikalle ja nosti vielä varmemmaksi vakuudeksi eläimen siellä olevalle pöydälle,jota talomme asukkaat käyttävät kesäaikaan ruokailuun.Yritin uudemman kerran saada hänet ymmärtämään sekä kaupungin että taloyhtiömme sääntöä,joka ehdottomasti kieltää eläimen pitämisen leikkialueilla sekä niiden välittömässä läheisyydessä koko kaupungissa.Kun leikkialuetta pidetään eläinten ulkoiluttamispaikkana,epähygieenisyys lisääntyy ja taudit leviävät.Joko hän ei ymmärtänyt tai ei tahtonut ymmärtää.Väitti vielä koko piha-alueen kuuluvan kaikille ihmisille,vaikka jokaisella talolla on oma alueensa.Me muut asukkaat kunnioitamme tätä,emmekä suurin surminkaan menisi toisten pihoille eläimiämme ulkoiluttamaan.Emme ylipäätään oleskele muualla kuin omalla pihallamme lapsia lukuun ottamatta,joiden leikit ja juoksut yltävät myös naapurien puolelle.

Otin tämän talon järjestyssäännöistä,joissa on pets-pykälä, englanninkielisen kopion ja luvan saatuani isännöitsijältä annan sen näille ulkomaalaisille.Kerään myös nimiä ja lähetän kirjeen heidän talonsa isännöitsijälle pyytäen taas hänen puuttumistaan asiaan niin että ulkomaalaiset saadaan ruotuun ja sääntöjä noudattamaan.Heidän kulttuurinsa ei kuitenkaan eroa meidän kulttuuristamme kovin paljoa.Oletan heidän olevan Euroopasta,ehkä Britanniasta. Näin ollen ei pitäisi olla kovin vaikeaa sopeutua noudattamaan sen maan lakeja ja sääntöjä,jonne on muutettu asumaan.

Ihmetyttää ja kiukuttaa.

Perussuomalaisten Teuvo Hakkarainen on jälleen päästellyt sammakoita suustaan.Jyväskylän Normaalikoulu oli eduskunnassa visiitillä ja koululaiset kysyivät homoseksuaalisten ihmisten adoptioista.Hakkaraisen vastaus oli "lapsesta tulee silloin tuplahomo". Onko tämä Hakkarainen vain ajattelematon vai onko hänellä jokin mania suoltaa outoja kommentteja suustaan? Onko hän nyt niin innostunut kansanedustajuudestaan,että luulee olevansa jotenkin armoitettu heittämään ilmoille tyhmiä ja loukkaavia ilmaisuja? Mikä on miehiään tämä Hakkarainen? Netti kertoo.Hakkarainen jätti koulunkäyntinsä kesken.Jossain välissä elämäänsä sai herätyksen ja hänestä tuli helluntailainen,jossa uskossa pitäisi elää Jeesuksen antaman mallin mukaisesti.Antoiko Jeesus mallia toisten ihmisten mollaamiseen (somalialaiset) ja sammakoiden päästämiseen suustaan? Tämä 1960 Viitasaarella syntynyt Hakkarainen on myös yrittäjänä Haka-Wood Oy:ssä.Joskus nuoruutensa kiivaina aikoina sai pikkurikoksista itsensä rikosrekisteriin.Tämmöinen on siis Hakkarainen,yksi kansamme edustajista maamme eduskunnassa.

Tänään pysyttelemme sisällä,vaikka ilmoja piteleekin.Teen ruokaa,hoidan ja istun parvekkeella sekä harmistun,jos näen taas ulkomaalaisen kissanulkoiluttajan lasten leikkialueella.Hillitsen itseni ja ryhdyn toimenpiteisiin huomenna.Hyvää Äitienpäivää itsekullekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti