26. maaliskuuta 2011

Mr. BURNSIN VOIMALA SENSUURIIN

Homer Simpsonin työpaikka Springfieldissä on Keski-Euroopassa boikotissa.Piirrossarjassa kun irvaillaan ydinvoimalaonnettomuudella,niin ainakin Saksa,Sveitsi ja Itävalta ovat vetäneet ne osat pois,jossa pääosaa esittää ydinvoimalaonnettomuudesta irvistely.Kyllähän se sattuu,jos joku läheinen,ystävä tai tuttu on Fukushiman liepeilläkään.Merikin siellä jo saastunut,mutta vielä toistaiseksi arvellaan,että mereneläviä voi syödä pitoisuuksista huolimatta.Mitenkähän alkaa käydä shusin?

Helsingin poliisi on alkanut iltaisin ja viikonloppuisin vahtia kaupungin niitä alueita,joissa eniten noihin aikoihin kiivaillaan eli ainakin Kampissa ja rautatieasemalla.Jouduin tässä eräänä tuuraajapäivänä puolivahingossa asemarakennuksen Nordeaan ja kyllä asia oli niin,että jo päiväsaikaan siellä liikuskeli myötälaitaisessa kulkevia jos hiukan laitapuolenkin sakkia.Pankkikin oli hyvin varustettu vaaratilanteita varten,virkailijat tanakoiden lasitusten takana.Ei taida kovin helposti siellä saada säkkiä täyteen,vaikka pankkirosvo karjaisee "rahat tai henki".Tässä kohtaa pullahtaa taas mieleen se vuosia sitten yritteliäs rosvo,joka ojensi uhkaavasti pankkivirkailijalle lapun,jossa luki "tämä on rystö". Se ei silloin virkailijaa naurattanut,mutta myöhemmin kyllä kuten kaikkia muitakin.

Mies eilen makuuhaavansa kanssa haavahoitajan luona ja pahempaan suuntaan ollaan menossa.Nyt sai semmoiset ukaasit,että pitää maata toisella kyljellä,että paraneminen olisi mahdollista.Muuten joudutaan isompiin operaatioihin.Mutta kun tottumus on toinen luonto ja vasemmalla kyljellä maattu vuosikymmenet.Oppiikohan vanha koira tässäkään tapauksessa uusia temppuja?

Sitten Libya-asiaan.Jos Gaddafi muun maailman kauhuksi jää valtaan,niin kostohan länsimaita,jotka siellä nyt sotien huseeraavat,kohtaan on hirmuinen.Terroritekojen uhataan seuraavan toinen toistaan,kun libyalainen maksaa potut pottuina.Toivotaan,että Libyassa rauhoitutaan kaikin puolin nyt kun Natokin kantaa kortensa kekoon ja jos vaikka maan valtias saisi hatkat.

Hertsileijaa,pakkasta tänään meidän mittarissa yhdeksän astetta! Mikäs kevät se tämä tämmöinen on? Eikös nyt jo pitäisi krookukset ja helmihyasintit olla täydessä kukassa ja terassit täynnä kansaa? Pianhan on yleinen pilailupäiväkin,joka aivan varmasti on vahva aurinkoisen ja lämpimän kevään merkki.Mutta kyllä tässä maassa vielä ensi viikolla lunta piisaa,eikä kukaan usko,vaikka aprillipäivänä väitetään sen sulaneen pois.Aprillia,aprillia,syö silliä ja juo kuravettä päälle!

Tänään ei sitten meidän huushollissa mennä minnekään.Viikolla huiskittu ihan tarpeeksi.Pitäisi kai imuroida... Vaihtaa vuodevaatteet... Laiskako se tässä töitänsä luettelee? Kunhan tästä enemmän tokenen päivään,niin katsotaan. Ruokakin eilisestä vain lämmitystä vaille.Tarjoan hiukan epäonnistunutta limebroileria.Miehen makunystyrät eivät enää nykyisin kaikkia virheitä huomaa.Sanoo aina kaiken olevan "erinomaisen hyvää". Tai on kohtelias.Mutta mitkä aina onnistuvat,ovat mansikat,joita tänäänkin jälkiruuaksi.Ja minä kippaan kyytipojaksi samppanjaa.

Tähän kohtaan panen tälle kirjoittelulle pisteen ja siirryn siihen osaan tietokonetta,jossa voi aikaan saada kirjeen.Se olisi menossa Italiaan,jossa on jo täysi kevät.Hohhoijaa ja heikunkeikun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti