24. maaliskuuta 2011

KUULUMISIA

Pelastuslaitos häätää ilmeisesti tänään Kalasataman romanit pois leiristään,jonne palautuivat kaupungin heille osoittamalta Rastilan leirintäalueelta viikonlopun jälkeen.Kalasatama ei täytä turvallisuusmääräyksiä.Kerjäläisille kai nyt etsitään säällisempää olinpaikkaa.Kuka sen taas kustantaa?

Elizabeth Taylor kuollut.Hän on viimeinen niistä elokuvatähdistä,jota intohimoisesti nuoren tytön sydämellä 1950-luvulla ihailin.Nyt päättyi sekin aikakausi,sillä tuon ajan palvotuista tähdistä ei taida enää yksikään olla elossa.Hyvää matkaa hänelle sinne jonnekin.

Kirkosta jälleen erotaan ennätystahtia.Nyt syynä joidenkin kristillisten järjestöjen kampanja homoseksuaalisuutta vastaan.Meillä on näiden järjestöjen mukaan nuoria ihmisiä,jotka ovat joko homo-tai biseksuaalisia ja jotka tahtoisivat uskonsa vuoksi elää heteroelämää.Nyt lujan uskon uskotaan auttavan kääntymystä heteroksi.Olisiko näin? Miksi ihmisten ei anneta olla sitä mitä ovat? Tulkitaan nyt Raamattua vaikka miten päin.Jos on aidosti sitä mitä on,ei toiseksi muuttumiseen auta luvut,paragrafit,uskot kuin saarnatkaan.Ei lääketiedekään pysty vakaumusta ja suuntausta muuttamaan.Kaikesta pauhusta huolimatta homo- ja biseksuaalisia ihmisiä on aina ollut ja tulee aina olemaan niin kauan kuin me täällä polskutamme.

Radioaktiivisia hiukkasia leijaillut Eurooppaan Japanista.Ei vaaraa! Niin että ei mitään tunkua nytkään apteekkeihin.Ei ruuan hamstraamista eikä ikkunoiden tiiviimpää tilkitsemistä.Hiukkaset pieniä,todella pieniä,kuin myös radioaktiivisuuden määrä minimaalinen.Eikös ilmassa ole tämmöistä ainetta muutenkin jossakin määrin,vaikka Fukushiman voimalassa ei pöllähdyksiä taivaalle pääsisikään?

Libyan valtias sen kuin uhoo ja miehet taistelee.Alkaa jo tuntua siltä,että ei hänestä niin vaan päästäkään eroon.Ja jos,niin millä hinnalla,kun siviilejäkin kuolee kahakoissa.No,ei Gaddafi heitä kai liiemmin ole ennnenkään säästellyt.Jos eripuraa syntyy,niin eliminoidaan pois.On niin hyvä asua Suomessa,missä on laki ja järjestys,jonkunlainen kunnioitus ihmistä kohtaan,sananvapaus ja vapaus elää omalla tavallaan,jos se ei ylenmäärin toista ihmistä tai lakia loukkaa.Pieni särö tässä ihanuudessa on nämä kiusalliset Romaniasta tulleet turistit,jotka ovat matkailun käsittäneet aivan väärin.Ehkä seuraava eduskunta panee sille pisteen.Asiahan jäi kesken ajan puutteen vuoksi.

Kevyttä lunta tullut lisää ja tuuli riepottelee sitä pitkin pihaa.Meillä aikeena lähteä stadiin,kunhan niin pitkälle pääsen.Se on aina semmoinen aikamoinen manööveri,ennenkuin saan meidät kaksi liikkeelle.Joskus jo pelkkä ajatuskin väsyttää.Mutta eiköhän tuo suju,kunhan saan itseni kerättyä ja tajuntaani iskostettua.Tuuraajapäiväkin vasta ensi viikon perjantaina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti