17. syyskuuta 2015

SIJAISPÄIVÄ

Sijaispäivä sujui hyvin niin kotona kuin asioidessa kodin ulkopuolella. Puoliso oli hyvin syönyt ja antanut mukisematta sijaisen hoitaa hygienian. Hieno juttu.

Minä käväisin lääkärissä ja sekin sujui hyvin. Sain sitten apteekista rohtoa vaivaan. Oli luppoaikaa ja mietin, mitä teen. Sitten tiesin. Menin Fazerin Samppanjabaariin Stockmannilla ja nautin lasillisen  talon leivän ja lisukkeiden kanssa. Pöydissä naisia ostoskasseineen. Oviaukkoon ilmestyi mieshenkilö itsepalvelun tarjottimen kanssa etsien vapaata pöytää. Ei saisi tulla. Samppanjabaari on palvelualue, mutta nyt ei näkynyt tarjoilijaa. Mies pani tarjottimen pöydälle ja alkoi syödä. Tarjoilija tuli, mutta ei puuttunut asiaan. Minä pyysin laskun. Olin ostanut vaatetta itselleni ja ne pullottivat muovikassissa, joka ei ollut Stockmannin. Kiersin hetken tavaratalossa ja menin lopulta Herkkuun. Ostettavaa jäi täksikin päiväksi. Tuuraaja tulee.

Illalla tuli ystäväni S hänellä hoidettavana olleen toisen läppärini kanssa. Pani koneen toimintakuntoon kirjoituspöydälle ja sitten aloimme keskustella niitä näitä ja ehtoo menikin siinä lystisti. Välillä hoidin puolisoa, ruokaa ja antibiootit. Olin aikamoisen väsynyt ja kömmin vuoteeseen jo yhdeksän kieppeillä ja nukahdin. Aamulla oli hyvä herätä. Tuuraaja tulee vajaan kolmen tunnin kuluttua. Ja taas lähden asioille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti