31. lokakuuta 2021

MITÄ SITTEN TAPAHTUU

 Kuningatar Elizabethilla on nähty apuvälineenä kävelykeppi!!! Media on halkeamaisillaan tiedosta. Sitten alettiin spekuloida, mitä tapahtuu kuningattaren kuoltua. Kaikki seremoniat ja protokollat lueteltiin siitä hetkestä alkaen, jolloin kuningatar on julistettu kuolleeksi ja surupukuinen henkilö tulee ilmoituksen kiinnittämään Buckinghamin palatsin aitaan. No, tämä kuningattaren kuoleman selvittely kaikkine siihen liittyvine asioineen tuntui minusta oudolta. Tietysti aihe on tärkeä briteille, mutta... Ja tuleehan moni asia muuttumaan. Maa saa taas kuninkaan ja niin edelleen. Hän on King Charles III ja hänellä on prinsessapuoliso Camilla. Mutta kuningatar ei ole vielä kuollut! God Save the Queen!

Valvoin taas viime yön. Puuhastelin kaikenlaista melua tuottamatonta. Järjestin lipaston sen laatikon, jossa on kaikenlaista kynsiin liittyvää. Itsekin hiukan kauhistuin kynsilakka-arsenaaliani. Jotain tolkkua, kiitos! Laatikko tuli järjestettyä ja pohjalta pölyt pyyhittyä. Muutakin tein. Luin tietysti Sherlock Holmesin iki-ihanista ratkaisuista visaisissa murha-asioissa. Salapoliisi on myös naamiointitaidon mestari, polttaa piippua ja on tykästynyt kokaiinin käyttöön. Nämä jutut tiedämme kaikki. Yöllä söin myös pari ahvenanmaalaista omenaa ja tein ohuen ohuesta näkkileipäuutuudesta voileivän, jossa oli varovaisesti juustoa päällä. Pesin wc-pytyn ja pyyhin eteisen oven kamarat. Selailin soppareseptejä ja aion ensi viikolla laittaa mausteisen porkkanakeiton. Tein kauppalistan. Välillä kävin kokeilemassa nukkumistakin. Tarkistin loton. Kolme oikein, eikä edes lisänumeroa. En masentunut. Lopulta levitin yövoiteen kasvoille ja menin taas vuoteeseen. Normaaliaikainen kello oli viisi aamulla. Olin illalla siirtänyt kellojen viisarit talviaikaan ja saanut muiden ihmisten lailla yhden tunnin lisää. Ei suuremmin vaikuta elämääni. Joitakin ihmisiä se kuulemma hermostuttaa, syntyy jonkinlainen ikävä aikaeron häly.

Nyt olen taaas valveilla ja aloitan uuden päivän reippain mielin. Oikeammin se on jo ajat sitten alkanut. Hyvää päivää, ihmiset.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti