6. huhtikuuta 2020

TÄMÄ TIETÄÄ SOTAA

Olen julistanut sodan Postia vastaan. Huomenna tulee kaksi viikkoa siitä, kun minun piti saada Nespressolta tilaamani paketti kotiin tuotuna. En ole saanut. Olen soittanut Postiin neljä kertaa mukaan lukien Postin tekstiviestien aiheuttamat kaksi soittoani. Tänään soitin toisen kerran Nespressoon, josta on oltu ja ollaan yhteydessä Postiin. Huomenna postitan kirjeen Postiin henkilölle, jonka haluan tietävän mitä kentällä tapahtuu. Boikotoiko Posti jostain syystä minua tai Nespressoa? Sain Postista lohtulähetyksen: "Tavoitteenamme on tarjota aina parasta mahdollista palvelua ja siihen pyrimme jatkossakin." Vahvaa ironiaa!! Mukana seurasi kuusi kappaletta kirjeen postimerkkejä.

Tämän kaltaiset asiat pitävät karanteeniaikana minut pirteänä ja touhukkaana, mutta kahvikapselit alkavat pian loppua, joita hitaasti kulkevassa paketissani on. Ylläpidän sosiaalista elämääni puheluilla ja sähköposteilla. Varasin rohkeasti myös ajan kampaajalta parin viikon päähän. Pakkomeneminen. Kaupassa käynnit kerran viikossa jatkuvat. En suojaudu muulla tavalla kuin turvavälillä ja käsien pesulla heti kotiin tultuani. En käytä kasvosuojainta liioin. Sen käytöstä privaattihenkilöillä ollaan montaa mieltä. Ystäväni S auttaa minua läppärin hankinnassa. Siitä seuraa koneen hakeminen myymälästä. Nykyisin ylen harvoin soittava ystäväni J otti eilen yhteyttä ja kysyi miten menee. Yllätyin iloisesti. K:n kanssa juttelen useammin. Hän ei ole pitkiin aikoihin ollut ulkona. Siihen en minä pystyisi. Huomenna taas ruokaostoksille, samalla haen uuden passini.

HS kertoo Stockmannin hakeneen yrityssaneeraukseen, joka on konkurssin vaihtoehto yrityksen toiminnan ollessa yhä tervehdyttämiskelpoinen. Toivon koko sydämestäni asian olevan näin ja Stockmann olisi yhä "minun" kauppani, vaikka pudota mätkähdinkin alempaan kategoriaan kanta-asiakkuudessa.


2 kommenttia:

  1. Minä sain kesällä 15 kirjemerkkiä, kun yksi lasku oli jaettu kotiluukkuun, vaikka olin maksanut (!) postin kääntämisestä kesäosoitteeseen... Mahtaakohan johdon tulospalkkio realisoitua?

    Voimia!
    Toivottaa Saarivaari

    VastaaPoista